- Frykter hun skal falle for en bonde

Kjæresten ble bekymret da Katarina Flatland startet på sin nye TV2-jobb.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld strømmet kjendisene til Hukodden restaurant på Bygdøy, for å delta på magasinet ELLE sin årlige sommerfest. Programleder Katarina Flatland (24) kom sammen med kjæresten Harald Dobloug.

I mars ble det klart at Katarina erstatter Marthe Sveberg, og blir programleder i det populære TV2-programmet «Jakten på kjærligheten».

Selv om medisinstudenten støtter kjæresten fult ut, sier han at han er redd for at hun skal falle for en av bøndene, under innspillingen.

- Jeg kommer til å sitte klistret foran skjermen. Jeg har sett første episoden og er glad for av at det er få frierbrev som har kommet inn til programlederen.

Jeg er jo redd for at hun skal finne kjærligheten med en av disse bøndene. Men så langt er jeg trygg på at hun har funnet kjærligheten med meg, sa Harald.

Skryter av hverandre

SOMMERFEST: Katarina Flatland dukket opp i flott kjole fra Zara på ELLE sin sommerfest.  Foto: FameFlynet Norway
SOMMERFEST: Katarina Flatland dukket opp i flott kjole fra Zara på ELLE sin sommerfest. Foto: FameFlynet Norway Vis mer

Paret, som nylig hadde treårsdag, virket stormforelsket, og var fulle av lovord om hverandre.

- Hva er det du liker så godt med Harald?

- Jeg er veldig glad i han, men det er vel det at han får meg til å le så mye, sier Katarina.

- Og hva med deg Harald?

- Hva er det ikke å like ved denne damen? Hun er vakker, får meg til å le og gråte og er rett og slett fantastisk, sier kjæresten.

Tidligere sa Flatland - som tidligere har vært sammen med fotballspilleren Vadim Demidov - at det første møtet skjedde i en dokø. Kort tid senere hadde de to forelsket seg i hverandre.

Får kaffe på senga

- Jeg har funnet mannen for meg, og er veldig lykkelig. Jeg liker å tro at det finnes en sjelevenn for alle, sa hun til Dagbladet.

Katarina skal ifølge Dagbladet få servert kaffe på senga av kjæresten hver morgen.
TV 2-programlederen sier det er noe hennes pappa - den kjente TV-profilen Hallvard Flatland har gjort for hennes mor i mange år.

- Jeg har en veldig snill kjæreste. Du vet det der de sier med at man gjerne finner seg menn som likner faren sin? Jeg tror det er noe i det. Pappa har servert mamma kaffe på senga hver morgen i 30 år, sa hun.

LES OGSÅ: Sexy kjolekamp