Frykter hun skal få hudkreft

- Jeg går alltid med solfaktor i veska, sier Lise Karlsnes.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sommeren er høysesong for soling, og når varmen først kommer til Norge er det lett å glemme å bruke solfaktor. På magasinet Elles årlige sommerfest, fortalte flere kjendiser at de er redd for å få hudkreft.Artist Lise Karlsnes (34) forteller at helsa er hennes fremste prioritering.- Jeg har et motto: Smør en venn. Jeg går alltid med solfaktor i veska. Faktor 30 og 50 har jeg alltid med. Jeg er først og fremst redd for hudkreft, og så er det jo ikke noe fint å få den slitne solhuden. Vil man ta vare på den fine ungdomshuden så må man være forsiktig, sier hun.

Se videointervju med kjendisene øverst i saken!

Internasjonale stjerner har også engasjert seg i kreftkampen. Miley Cyrus har blant annet stilt opp naken for kampanjen «Protect The Skin». Naomi Campbell, Victoria Beckham og Dita Von Teese er andre kjente navn som har stilt opp for å få folk til å beskytte seg.

TVNorge-programleder Birigtte Lund Nakken smører seg med faktor 50 for å unngå aldersflekker på huden.

- Fra mars til september bruker jeg faktor 50 i ansiktet. Jeg tenker ikke så mye på rynker, men mest på aldersflekker. Solfaktor er regel nummer en, vann er regel nummer to og det å være glad er regel nummer en, sier Birgitte.Designer og programleder Jenny Skavlan, har vist frem sin solbrune glød i eget bikinidesign. Hun hadde også en  visning for sine bikinier på Tjuvholmen i Oslo. Hun begynner å bli lei av å se seg selv i bikini.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer