Frykter hun kan dø

Lindsay Lohans venner frykter for hennes liv...

LEVER I FRYKT: Reseptbelagte medisiner kan ødelegge og drepe en person og er noen  ganger vanskeligere å slutte med enn alkohol og ulovlig narkotika, sier Lindsay Lohans pappa, Michael Lohan. Foto: All Over Press
LEVER I FRYKT: Reseptbelagte medisiner kan ødelegge og drepe en person og er noen ganger vanskeligere å slutte med enn alkohol og ulovlig narkotika, sier Lindsay Lohans pappa, Michael Lohan. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Lindsay Lohan (23) er så blakk at hun ikke kan betale husleien. Og fremtidsutsiktene hennes blir stadig dårligere på grunn av alkohol og pillemisbruk. Det skriver nettstedet TMZ.com.

Lindsay er to måneder forsinket med husleien og nå truer huseieren med å kaste henne ut. Nylig måtte Lohan betale 23.000 dollar for å komme ajour.


Det triste er at Lohan mangler inntekt og at fremtidsutsiktene hennes ser relativt mørke ut på grunn av hennes ustabile helsetilstand. 

Lindsay Lohans (23) far, Michael Lohan, nekter mildertid å gi opp datteren, som han mener er avhengig av reseptbelagte medisiner.

For få dager siden skrev TMZ at venner og bekjente er svært bekymret for superstjernen, og at hennes ustabile helse stadig forverres. Enkelte hevder at hun kommer til å dø dersom hun ikke får hjelp snart.


- Reseptbelagte medisiner kan ødelegge og drepe en person og er noen  ganger vanskeligere å slutte med enn alkohol og ulovlig narkotika. Bare se på Heath Ledger og Michael Jackson, uttalte den bekymrede pappaen, Michael Lohan til RadarOnline.
 
Nå har Michael Lohans stilt opp i nok et intervju med RadarOnline, hvor han forteller at han tror han vet hvem datterens dealer er.
 
 - Det er en fyr som følger etter Lindsay overalt. Overalt. Lindsay betaler ham for å bli med henne rundt omkring. Han har ikke jobb. Ingen jobb. Han gjør ingenting. Alt han gjør er å forsyne folk i Los Angeles.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ:  Hun slo og tok kvelertak på henne