Frykter hun blir deprimert

Paula Abduls venner er redd hun ikke klarer å takle avskjedigelsen.

RASENDE: Paula Abdul skal være sint fordi meddommer og produsent Simon Cowell ikke kjemper for at hun skal få bli værende som dommer i «X Factor».  Foto: All Over Press
RASENDE: Paula Abdul skal være sint fordi meddommer og produsent Simon Cowell ikke kjemper for at hun skal få bli værende som dommer i «X Factor». Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Paula Abdul (49) har lenge vært fast dommer i amerikanske «X Factor», og det skal ha kommet som en stor overraskelse da hun nylig fikk sparken fra det populære TV-showet.

49-åringen skal være svært trist etter sjokknyheten, og nå frykter venner at karrierenederlaget får konsekvenser for stjernens helse.

- Hun elsket showet og så ikke oppsigelsen komme. Alle er redd for at hun skal bli deprimert og returnere til sin tidligere destruktive oppførsel, sier en kilde nær stjernen til RadarOnline.

Abdul har flere ganger blitt beskyldt for rusmisbruk, men stjernen har alltid benektet påstandene. Nå frykter venner at nederlaget kan påvirke hennes mentale helse og få henne til å drikke.

TV-kanalen Fox skal ikke ha synes at stjernen var kontroversiell nok, og har ifølge RadarOnline planer om å erstatte henne med Beyonce eller Mariah Carey.

Simon Cowell er en av produsentene bak programmet, og Abdul skal være rasende over at han ikke kjemper for jobben hennes.

- Hun trodde ikke at han ville sparke henne. Dette er andre gangen hun får sparken som dommer, én gang i Idol og nå fra X Factor. Hun føler Simon ikke er til å stole på.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde nesten sex med Paula  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer