LIVREDDE: Både Heidi og Spencer, som hevdes å ha gått fra hverandre, er livredde for at den andre har vært utro.  Foto: All Over Press
LIVREDDE: Både Heidi og Spencer, som hevdes å ha gått fra hverandre, er livredde for at den andre har vært utro. Foto: All Over PressVis mer

Frykter Heidi har vært utro med livvakt

Derfor sparket Spencer hele sikkerhetsteamet...

SEHER.NO: Det har de siste ukene versert stadig flere rykter rundt realityparet Heidi Montag (23) og Spencer Pratt (26) fra «The Hills».

I forrige måned hevdet flere medier at de to har gått fra hverande, og at ekteskapet går mot skilsmisse, men ifølge flere «The Hills»-kolleger var dette kun et PR-stunt fra Heidi og Spencers side.

Kollega Lo Bosworth (24) tror rett og slett de to ønsker å melke så mye penger som mulig ut av MTV-serien.

- Jeg kjøper det ikke. Jeg har arbeidet sammen med dem for lenge. De har ikke blitt filmet i det siste, så jeg tror dette er deres måte å komme seg tilbake i rampelyset på, sier hun.

Som om ikke det angivelige bruddet var nok til å lande dem et ti-talls forsider i USA, kunne kilder nær Heidi i forrige uka avsløre at 23-åringen er livredd for at hun nå er gravid med Spencer, eller «eksen», som amerikanske medier nå omtaler han som. 

Hvor mye som er sant av alt det paret sier og gjør, er usikkert, og stadig spres det nye rykter og spekulasjoner om de to.

Mandag denne uken kunne Radaronline avsløre at Spencer angivelig skal ha sparket hele parets personlige sikkerhetsteam, etter at han fryktet at livvakt Cougar Zank hadde innledet en affære med Heidi.

Pratt og Zank pleide å være svært nære venner, og livvakten, som tidligere var marine-soldat, skal til og med ha flyttet inn i leiligheten Spencer pleide å dele med sin kone, før den angivelige seperasjonen.

Spencer skal imidlertid ha utviklet en sterk paranoia de siste ukene, og det hele toppet seg tidligere denne uken.

- Spencer freaket ut totalt og sparket hele sikkerhetsteamet, inkludert Zank. Noen i den indre sirkelen deres drev og tipset bildebyråer om hvor Heidi og Spencer var hele tiden, og Spencer klarte ikke fatte hvem det var. Så han sparket rett og slett alle for å rydde opp i det. Det eneste problemet var Zank støttet Heidi, og det har skapt problemer. Før var det Spencer som bestemte alt i forhold til fotoshoots, avtaler og så videre, men dette har endret seg nå, sier en kilde.

Og mens Spencer har hatt mistanke om at Heidi har innledet et forhold til Zank, har Heidi på sin side leid inn Zank til å spionere på Spencer, fordi hun fryktet han var utro.

23-åringen skal lenge ha vært bekymret for at Spencer går bak ryggen hennes, og har hatt mistanke om det siden mai.
 
- Hun er livredd for å finne ut om mistanken stemmer, og at ryktene hun har hørt stemmer. Særlig hvis han har brukt deres penger på en annen kvinne. Det er veldig viktig for henne å finne ut om Spencer har vært utro, sier kilden.
  
Bli fan av Seher.no på Facebook her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Venter hun barn med eksen?