Frykter han må tilbringe resten av livet i rullestol

Barry MAnilow kollapset på scenen.

<strong>SKADET SEG:</strong> Barry Manilow kan bli dømt til et liv i rullestol etter å ha kollapset på scenen under øving. Foto: All Over Press
SKADET SEG: Barry Manilow kan bli dømt til et liv i rullestol etter å ha kollapset på scenen under øving. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Barry Manilow (68) har i over 40 år gjort suksess verden rundt med låter som «Mandy» og «Copacabana».

Men nå kan musikk-veteranen bli tvunget til å tilbringe resten av livet i rullestol, etter at han ifølge bladet National Enquirer nylig kollapset på scenen under øvingen til sin planlagte turné som skulle starte 29. februar.

Manilov ble i desember operert på grunn av hofteproblemer.

- Barry prøvde å bevege seg uten støtten sin, og datt rett i bakken. Han lå i store smerter på bakken, sier et øyenvitne til bladet.

Nå ser det ut til at turnéen - som allerede er utsatt en gang - kan bli avlyst for godt.

- Han er ingen ungdom lenger og må gi seg selv tid til våren i det minste, før han kan begynne å jobbe igjen sier en venn til National Enquirer.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer