OVER OG UT: Det to år lange ekteskapet mellom Rutherford og Giersch er nå over, og Gossip Gril-stjernen frykter nå at mannen skal stikke av med deres to år gamle sønn, Hermes. Foto: All Over Press
OVER OG UT: Det to år lange ekteskapet mellom Rutherford og Giersch er nå over, og Gossip Gril-stjernen frykter nå at mannen skal stikke av med deres to år gamle sønn, Hermes. Foto: All Over PressVis mer

- Frykter han forlater landet

Gossip Girl-stjernen er redd den kommende eksmannen skal ta sønnen.

SEHER.NO: I begynnelsen av desember kunne Kelly Rutherford (40) avsløre at hun var gravid, men allerede én måned etterpå tok Gossip Girl-stjernen det dramatiske steget med å søke om skilsmisse fra mannen, Daniel Giersch.

På skilsmissepapirene som ifølge TMZ.com skal ha blitt levert til en dommer i Los Angeles 30. desember ble "uforsonlig uenighet" oppgitt som skilssmissegrunn, og nå virker det som skilsmisseoppgjøret mellom Rutherford og den kommende eksmannen kan bli stygt.

Rutherford søkte om skilsmisse fra Giersch etter å ha vært gift i omlag to år, og paret krangler nå om hver som skal få omsorgsretten for sønnen.

Ifølge People frykter skuespillerinnen at mannen skal flykte landet med deres 2 år gamle sønn Hermes.

- Jeg føler det er en sjanse for at han vil forlate landet med Hermes og at jeg ikke kommer til å vite hvor de er, skal Rutherford ha uttalt i retten.

People skriver at Giersch på sin side skal ha lagt fram papirer til retten i Los Angeles som hevder at kona, som er gravid med deres andre barn, har et fælt temperament og at hun ved en anledning skal ha kastet en lap-top på han, og også forsøkt å slått han med knyttneven.

Gossip Girl-stjernen mener derimot at det er Giersch som sliter med temperamentet.

- I løpet av ekteskapet vårt ble han flere ganger sint og forlot meg, uten å si hvor han skulle. 

Rutherford spiller Blake Livelys mamma, Lily van der Woodsen, i sukesserien Gossip Girl, og har tidligere også spilt i Melrose place.

Har du et kjendistips? tips oss på Seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Får egen TV-serie