Scott Disick:

- Frykter han blir frosset ut av familien

Scott Disick er angivelig redd for å flytte til New York med kjæresten Sofia Richie.

NEW YORK: Scott Disick skal angivelig ha gått med på å flytte til New York med kjæresten Sofia Richie. Her er de to i metropolen i september. Foto: NTB Scanpix
NEW YORK: Scott Disick skal angivelig ha gått med på å flytte til New York med kjæresten Sofia Richie. Her er de to i metropolen i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Drøyt to år etter at Scott Disick (36) og modellen Sofia Richie (21) begynte å date, er paret fortsatt sammen.

Romansen med Sofia begynte et par år etter at det turbulente forholdet mellom Scott og Kourtney Kardashian (40) endelig var over.

Selv om den romantiske delen av forholdet omsider tok slutt, har de naturlig nok beholdt den nære relasjonen - ettersom de har tre barn sammen.

Kourtney har flere ganger feriert med Scott og Sofia, noe som er blitt dokumentert i realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians», hvor trebarnsfaren fremdeles er en sentral figur.

Nå kan det imidlertid se ut til at den 21 år gamle modellen har fått nok av det tette båndet mellom sin 15 år eldre kjæreste og Kourtney. Ifølge Radar Online har hun foreslått å flytte til New York sammen med Scott - langt unna Kardashian-familien.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Frykter det verste

Ifølge en kilde som har snakket med nettstedet skal Sofia ha klart å overtale Scott til å flytte til New York. Han er selv født og oppvokst der, men har det siste tiåret for det meste vært bosatt i Los Angeles, nær barna Mason (9), Penelope (7) og Reign (4) - som han deler med Kourtney.

Tanken bak flyttingen skal være at Sofia mener det vil hjelpe på modellkarrieren hennes. I tillegg har hun flere venner der, ifølge Radar Online.

Se dette innlegget på Instagram

My angel

Et innlegg delt av Sofia Richie (@sofiarichie)

Scott skal på sin side ha vært skeptisk til forslaget, ettersom han både har barna sine bosatt i Los Angeles og ser på Kardashian-familien som sin egen. 36-åringen mistet begge sine foreldre i løpet av to måneder for omtrent seks år siden, og har utvilsomt funnet mye støtte hos Kardashian-klanen siden.

- Han har alltid vært nervøs for å snu ryggen til familien for lenge, av frykt for at han skal blir frosset ut eller erstattet av noen andre, hevder kilden.

Han skal derimot ha gått med på et kompromiss hvor de har blitt enige om å dele opp tiden de tilbringer i hver by, for å se hvordan det går.

En bedre mann

Scott Disick har - som nevnt - vært en del av realityprogrammet «Keeping Up With the Kardashians» i mange år.

I løpet av årene har man fått bevitne 36-åringens mange opp- og nedturer med blant annet ville festvaner og til slutt en innleggelse på rehab. Dette var en livsstil Kourtney til slutt fikk nok av. Han skal derimot ha roet seg betraktelig på festfronten etter at han møtte Sofia Richie.

Scott Disick i Kardashian-familien måtte på sykehus etter å ha drukket for mye alkohol. Video licensed from Splash TV Vis mer

Ifølge Disick selv kan han takke kjæresten for at han har sagt farvel til den villeste siden av seg selv. I en episode av hans eget tv-program «Flip It Like Disick» har han uttalt at modellkjæresten er grunnen til hans nye livsstil.

- Hvor enn man er, så tror jeg det er vanskelig å finne noen man er komfortabel med. Sannheten er at uten henne var jeg hele tiden på leting etter noen eller noe. Hun har definitivt vært den som roet meg ned, gjorde meg til en bedre mann og gjorde ting lettere i livet mitt, deler han i en episode, ifølge Us Weekly.

Glad på hans vegne

Kourtney har siden bruddet i 2015 vært av og på med 14 år yngre Younes Bendjima (26). Senest i september ble hun observert hånd i hånd med Bendjima, etter at nyheten om at de hadde gått hver til sitt etter to år som kjærester kom i fjor høst.

Til tross for at hun selv har opplevd noe mindre stabilitet etter bruddet enn Scott, har hun ikke vist store tegn til sjalusi overfor ekskjærestens nye forhold. Hun hyller nærmest hans nye kjæreste, ifølge Us Weekly.

- Hun synes Sofia får frem det beste i Scott, og hun er glad på deres vegne, fortalte en kilde til nettstedet tidligere i høst.

- Kourtney og Sofia har lik bakgrunn og livsstil, og Sofia er lett å komme overens med. Hun er en normal jente, la kilden til.

Videre fortalte kilden av stemningen er god mellom de to og at familien er på et bra sted fordi alle ser på Sofia som en del av klanen.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Full forvirring rundt forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer