UTHENGT: Nettstedet sprer rykter om at Carola fester med transer og at hun drar på hemmelige sexreiser med vennene sine. Foto: SCANPIX
UTHENGT: Nettstedet sprer rykter om at Carola fester med transer og at hun drar på hemmelige sexreiser med vennene sine. Foto: SCANPIXVis mer

Frykter grove sexrykter

Flere kjendiser henges ut på svensk nettsted.

SEHER.NO: Et svensk skandalenettsted lover at de skal publisere alle ubekreftede sexrykter de kommer over.


Ifølge Her og Nå jakter nettstedet nå på pikante rykter om blant andre Carola, Linni Meister og Pia Haraldsens kjæreste Peter Lennartsson.


Siden lanserte nylig en konkurranse for leserne, hvor den som kommer med det mest skandaløse tipset, vinner en tur til London for to.


Og listen over kjendiser nettstedet ønsker pikante saker på er lang, og en av de som ifølge nettstedet bør passe på hva han gjør fremover, er Pia Haraldsens (26) kjæreste, Peter Lennartsson (40). Også Carola (41) blir hengt ut på skandalesiden:


"Klikk her så får du tilgang til en rekke sexrykter om sangeren. Blant annet hvordan Carola forfører unge menn, og hvordan hun drar på hemmelige sexreiser med sine venner", er noe av det som skrevet om den svenske artisten.


På siden kan du også, mot betaling, se sexvideoen til den tidligere Robinson-deltageren Linni Meister (21) og hennes ekskjæreste Kristian Hilberg (23).


Generalsekretær i Norsk Presseforbund mener personer som blir uthengt på en slik nettside må gjøre noe med det.


- De må gå rettens vei, sier han til Her og Nå.


LES OGSÅ: Videoen for sterk for NRK