BEKYMRET: Kanye West bekymrer seg over kjæresten, og ber henne om å roe seg ned. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Kanye West bekymrer seg over kjæresten, og ber henne om å roe seg ned. Foto: All Over PressVis mer

Frykter for stjernens helse

Kanye West trygler Kim Kardashian om å roe seg ned.

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) avslørte like før jul i fjor at de to venter sitt første barn sammen til sommeren.

Men til tross for at realitystjernen er fire måneder på vei, akter hun ikke å roe ned på sin travle hverdag.

Hun er overlesset med arbeid, trener hver eneste dag og figurerer stadig på ulike arrangement i Hollywood. Det være seg butikkåpninger, lanseringsfester og TV-show. I tillegg har hun reist svært mye den siste tiden, og har besøkt både Brasil og Paris etter nyttår.

Nå slår både kjæresten og legene alarm.

- Kanye er redd for at Kim presser seg selv for hardt, og trygler henne om å ta seg lit fri, sier en kilde til magasinet Heat.

Men den hardtarbeidende realitystjernen klarer ikke å ta det med ro. Hun både elsker og er vant til å jobbe hardt, og har tildligere selv innrømmet at hun støtt har mange jern i ilden. 

- Jeg reiser hele tiden og har masse forretningsmøter, så det blir hektisk. Selv når jeg har en fridag, klarer jeg ikke å holde meg unna jobbrelaterte gjøremål.

Og den kommende moren har tilsynelatende ingen planer om å roe ned den kommende tiden. Gjesteopptredener og Oscar-utdelingen er bare noen av tingene Kim har på agendaen resten av måneden.

- Hun skal også på bloggeren Perez Hiltons bursdagsfest og en privat fest i Mexico i mars. I tillegg skal hun fotograferes for tre magasinforsider, samt på en rekke forretningsmøter, avslører kilden. 

Ifølge lege Carol Cooper, har Kanye god grunn til å være bekymret for sin gravide kjæreste.


- Vi fraråder kvinner å fly mye under graviditeten, og spesielt når det dreier seg om langdistanseturer som Kim ofte legger ut på. Det øker sjansen for blodpropp, opplyser hun til Heat.

LES OGSÅ: – Barnet kom som en overraskelse