Frykter for sønnens liv

Familien bekymret etter sjokkerende bilder av skuespilleren Macaulay Culkin.

TYNN OG SLITEN: Macaulay Culkins tynne figur og slitne utseende gjør familien bekymret. Dette bildet er tatt i oktober. Foto: All Over
TYNN OG SLITEN: Macaulay Culkins tynne figur og slitne utseende gjør familien bekymret. Dette bildet er tatt i oktober. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Nye bilder av «Hjemme alene»-stjernen Macaulay Culkin (31) skaper overskrifter over hele verden. Den tidligere barnestjernen så svært tynn, sliten og rufsete ut da han ble fotografert tidligere denne måneden i New York. Bildene har ført til spekulasjoner om skuespillerens sviktende helse, noe som bekymrer stjernens far Christopher Culkin.

- Han er knust av bildene. Han kan så vidt snakke om sønnen og det er veldig tragisk. Det smerter ham, sier en kilde til In Touch Weekly.

Det skal være ekstra ille for Christopher å se bildene av Macaulay fordi far og sønn ikke har hatt kontakt på over 15 år. Culkin slo igjennom allerede 10 år gammel, og kuttet kontakten med faren da det ble kjent at han stjal av sønnens penger. For fire år siden døde Macaulays søster Dakota i en tragisk bilulykke, noe som gjør Christopher ekstra redd for sønnen sin.

- Han vil ikke miste sønnen før de har fått en sjanse til å reparere forholdet, fortsetter kilden.

Macaulay har tidligere slitt med rusproblemer og familien er redd for at han skal havne på kjøret igjen etter at han tidligere i år ble dumpet av «Black Swan»-stjernen Mila Kunis etter åtte år. Han har i ettertid trøstet seg med alkohol og besøk på nattklubber.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette bildet setter fart på ryktene 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer