REDD EKS: Skuespiller og modell Yvette Monet har fått rettens medhold i at Troyer må holde seg unna henne. Foto: All Over Press
REDD EKS: Skuespiller og modell Yvette Monet har fått rettens medhold i at Troyer må holde seg unna henne. Foto: All Over PressVis mer

Frykter for sitt liv

Kortvokste Verne Troyer skal ha bedt modell-eksen passes seg for venner med skytevåpen...

SEHER.NO: Den kortvokste Hollywood-stjernen Verne Troyer (40), som har blitt en internasjonal filmstjerne gjennom rollen som Mini-Me i "Austin Powers"-filmene, beskyldes for å forfølge sin eks-kjæreste i Los Angeles.

Med sine 81 cm er Verne Troyer en av de minste voksne menneskene i verdenen, men det forhindrer ikke at rettssaken mot den lille mannen skaper stor ståhei.

Troyers ekskjæreste, modellen Yvette Monet (25), hevder at Troyer har forfulgt henne med hatefulle mail og henvendelser etter deres brudd tidligere i år. I flere tilfeller har han kalt henne "ludder", fortalte hun foran en dommer i Los Angeles.

Modellen forteller også at hun frykter for sitt liv. "Mini-Me" har oppfordret henne til å "passe på", fordi flere av hans venner angivelig har skytevåpen.

I første omgang har Troyer fått et forbud mot å komme nærmere enn 100 meter fra ekskjæresten.

Gjennom sin advokat meddeler den lille Hollywood-stjernen, at han stiller seg avvisende til beskyldningene, og at han er parat til å ta den juridiske kampen i retten.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Han elsket å løpe etter damer