Frykter for sitt eget liv

Geri har anmeldt en mann som har forfulgt henne som en skygge i flere uker.

REDD: Ifølge kilder, har Geri blitt forfulgt av den samme mannen i flere uker. Foto: Stella Pictures
REDD: Ifølge kilder, har Geri blitt forfulgt av den samme mannen i flere uker. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Geri Halliwell (33) har hatt et par svært tøffe måneder.

Ikke lenge etter at hun måtte anmelde sin tidligere barnepike for vold mot datteren Bluebell, lever hun nå i frykt for en mann som forfølger henne.

Den tidligere krydderjenta har fortalt politiet at hun har blitt forfulgt i flere uker, og at hun er redd for sin egen og datterens sikkerhet.

- Geri er livredd, forteller en kilde til Daily Mirror.

- Den samme personen har forfulgt henne flere ganger og gjør livet hennes forferdelig. Geri var i en forferdelig tilstand da hun ankom politistasjonen, og de måtte roe henne ned. Som en nybakt mamma, er det skremmende å oppleve slikt. Hun vil ikke risikere noe, sier han.

LES OGSÅ: Geri ga etter for presset.

Politiet avhørte Halliwell i en halvtime, og de ga henne råd til hvordan hun kan oppgradere sikkerheten i huset sitt i Nord-London, som bestevennen og artisten George Michael har lånt henne, skriver Femalefirst.

- Hun frykter både for sitt eget og Bluebells liv, sier en kilde.

Geri er en av mange superstjerner som lever, eller har levd, i frykt for forfølgere. Mens skuespillerinnen Sandra Bullock frykter at hennes forfølger snart slipper ut av mentalsykehuset, måtte sangfuglen Carola ansette sin egen livvakt i forkant av Grand Prix.

Andre superstjerner som har måtte gått rettens vei på grunn av forfølgere, er Britney Spears, Meg Ryan og Bjørk.

Det tidligere The Beatles-medlemmet John Lennon ble skutt og drept av Mark David Chapman - like etter at Lennon hadde gitt ham en autograf.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer