Frykter for sitt eget liv

- Det er en reell mulighet for at hun kan bli utsatt for fare.

ENGSTELIG: Britney Spears frykter konfidensiell og personlig informasjon kan komme ut i media, dersom den kommende rettssaken blir åpen for alle. Foto: All Over Press
ENGSTELIG: Britney Spears frykter konfidensiell og personlig informasjon kan komme ut i media, dersom den kommende rettssaken blir åpen for alle. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: De siste månedene har vært tunge for Britney Spears (28). I begynnelsen av oktober ble hun saksøkt av en tidligere ansatt som hevdet hun ikke hadde blitt utbetalt lønn.

En måned tidligere anmeldte Fernando Flores, Spears' tidligere livvakt, henne for seksuell trakassering. Denne saken er nå på vei inn i retten, og det skal ifølge flere kilder skremme vannet av Britney.

Ifølge Showbizspy.com frykter superstjernen for sitt eget liv, dersom Flores får sitt ønske om å ta saken inn i en sivil rettssal oppfylt.

Nettstedet TMZ.com skriver at Britney er svært engstelig for at hennes tidligere livvakt kommer til å spre hittil ukjent informasjon om sangstjernen i rettssaken, som kan bevitnes av alle som ønsker det.

«I nye dokumenter ber Britneys lag av advokater om å flytte rettssaken til en lukket rett, der alle anklagene kan bli holdt vekk fra det offentlige», skriver nettstedet.

Dette vil forhindre et totalt sammenbrudd fra Britneys side.

- Det er en reell mulighet for at Spears kan bli utsatt for fare, dersom denne konfidensielle og personlige informasjonen blir sluppet ut til pressen, forteller en av Britneys advokater.

Det er ventet at en avgjørelse blir tatt i slutten av november.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå blir hun saksøkt atter en gang