Paris Jacksons venner bekymret:

- Frykter for Paris Jacksons liv

- Hun er ute av kontroll.

SLITER?: Michael Jacksons datter Paris Jackson har det ikke bare lett om dagen. Nå skal stjernens venner være bekymret. Her avbildet i New York i september. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SLITER?: Michael Jacksons datter Paris Jackson har det ikke bare lett om dagen. Nå skal stjernens venner være bekymret. Her avbildet i New York i september. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Paris Jackson (20) er kanskje mest kjent for å være den eneste datteren til den berømte poplegenden Michael Jackson, som døde i 2009. Men de siste årene har 20-åringen klart å skape overskrifter også på egen hånd.

Jackson gikk gjennom en knalltøff periode etter farens dødsfall. I april i år ble det hevdet at familien til stjernen fryktet for livet hennes, etter at hun la ut en video på Instagram.

Vennene bekymret

Videoen viste den unge stjernen balanserende på en skyskraper i New York med underteksten: «Jeg døde nesten».

Nå er det vennene rundt Paris Jackson som skal være redde for henne, og de frykter at livet hennes skal gå tapt. Det skriver Expressen.

BEGRAVET FAREN SIN: I 2009 gikk Paris Jackson igjennom en tung periode da hennes berømte far, Michael Jackson gikk bort. Foto: AP
BEGRAVET FAREN SIN: I 2009 gikk Paris Jackson igjennom en tung periode da hennes berømte far, Michael Jackson gikk bort. Foto: AP Vis mer

Vennene hennes frykter også at hun skal få et mentalt sammenbrudd.

- Hun er ute av kontroll, sier en kilde som angivelig står Paris Jackson nær, til Radar Online.

Ifølge nettstedet fester 20-åringen hardere enn noensinne, og både Jacksons venner og familie skal være bekymret for hennes liv og helse. Det er særlig hennes tøffe historie med flere selvmordsforsøk som skaper bekymring hos hennes nærmeste.

I GODT SELSKAP: Paris Jackson med supermodell Gigi Hadid på motevisning i New York i september. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
I GODT SELSKAP: Paris Jackson med supermodell Gigi Hadid på motevisning i New York i september. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

- Var som en zombie

Jackson skal knapt ha vært til å kjenne igjen da hun ble fotografert på flyplassen i Los Angeles 12. november i år. Hun skal ha gått rundt som en zombie på flyplassen, skriver Radar Online.

Foreløpig har ikke Jackson kommentert påstandene, men i april i år tok hun bladet fra munnen og delte følgende i en video på Instagram Story:

- Folk tror visstnok at jeg kommer til å dø. Psykologen min sendte meg en teksmelding og spøkte om det, så det er bra. Så til mine familiemedlemmer som snakker om meg til mediene og sier at de er bekymret: Når ringte dere meg sist? Broren min er ikke bekymret. Hvorfor? Fordi vi snakker sammen hele tiden, og vi treffes ofte. Er dere bekymret, så ring meg da, meddelte hun.

PÅ FEST: Paris Jackson (midten) festet med venner på en lanseringsfest i New York 13. november, dagen etter at hun ble observert på flyplassen i L.A. Foto: Splash News/ NTB scanpix
PÅ FEST: Paris Jackson (midten) festet med venner på en lanseringsfest i New York 13. november, dagen etter at hun ble observert på flyplassen i L.A. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Selvmordsforsøk

Det er imidlertid ikke første gang noen bekymrer seg for Jacksons liv. De siste årene har hun forsøkt å ta sitt eget liv flere ganger, og i 2013 - bare 15 år gammel - ble hun sendt til sykehus, blant annet på grunn av en mulig overdose.

- Jeg hatet meg selv, jeg hadde lav selvtillit og jeg trodde ikke at jeg kunne gjøre noe riktig. Jeg følte ikke at jeg fortjente å være i live, har Paris sagt til Rolling Stone om hendelsen.

Senest i august i år ble det rapportert at Jackson ønsket å begå selvmord.

Hun skal ha blitt skremt av Demi Lovatos overdose i sommer, og skal heller ha søkt seg til rus-rehabilitering, skriver Expressen.

Utsatt for overgrep
Kjendisdatteren har vært forfulgt av problemer i mange år. Da hun var 14 år gammel skal hun ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep, fortalte hun i samme intervju med Rolling Stone.

Personen som forgrep seg på henne, skal ha vært «en mye eldre og helt fremmed» person.

- Jeg ønsker ikke å gå i detaljer. Men det var ikke en spesielt god opplevelse, sa hun til magasinet, og fortsatte:

- Det var svært vanskelig for meg, så på daværende tidspunkt sa jeg det ikke til noen.

Modell og skuespiller

Selv om Paris Jackson har opplevd mange vanskeligheter i løpet av sitt unge liv, har hun jobbet både som modell og skuespiller. I fjor signerte hun en modellkontrakt med byrået IMG, noe som resulterte i at hun deltok i en kampanje for det kjente merket Calvin Klein.

20-åringen har også vært å se i den mørke komedien «Gringo», hvor hun spilte rollen som den unge jenta «Nelly».

Foruten å være eneste datter av «kongen av pop», har 20-åringen også figurert i en rekke magasiner det siste året.

Jackson har blant annet vært på forsiden av motemagasinet Harper's Bazaar Singapore i august, noe som skapte hodebry for stjernen og endte med at hun til slutt måtte beklage forsiden.

LES OGSÅ: Bekrefter de romansen med dette kysset?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer