Frykter for nytt sammenbrudd

- Britney Spears er ekstremt nervøs og ikke spesielt selvsikker.

FRYKTER SAMMENBRUDD: Venner av superstjernen er redd for at Spears skal bryte sammen igjen. Foto: All Over Press
FRYKTER SAMMENBRUDD: Venner av superstjernen er redd for at Spears skal bryte sammen igjen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Britney Spears etter at det i april ble klart at hun skal være dommer i den kommende sesongen av «X Factor».

Nå frykter venner av stjernen at hun vil få et nytt sammenbrudd.

- Å gjøre «X Factor» kan drive henne til sammenbruddets rand. Hun er ekstremt nervøs og engstelig. Hun er streng mot seg selv og ikke spesielt selvsikker. Det begynner å virke som om hun ikke er seg selv lenger, sier en kilde til bladet Us Weekly.

Kilden avslører at Spears lider av store humørsvingninger i perioder hun jobber mye.

- Britney er glad i det ene øyeblikket, og gråter og er trist i det neste. Følelsene hennes er veldig skrøpelige. Hun blir veldig redd av tanken på at hun skal være med i «X Factor». Nå som hun har sikret seg økonomisk igjen, begynner hun å slippe seg løs, og lar de gamle demonene komme tilbake igjen.

Samtidig hevdes det at Britney er veldig ensom og at hun ikke har venner.

- Hun lever et veldig enkelt liv der hun ikke behøver å forlate huset lenger. Alle hun trenger å møte, kommer til huset. Hun fikser håret og får spray-tan der. Hun er definitivt veldig ensom og har ingen venner.

Nylig ble Spears hetset etter at hun viste seg med cellulitt på lårene under promoteringen av «X Factor». Bildene som fant veien til nettet skal ha knust stjernen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun ble knust av cellulitt-hetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer