SLÅR ALARM: Venner av Richie frykter for stjernens helse igjen, etter at hun viste fram denne figuren på Valentinos moteshow. Foto: All Over Press
SLÅR ALARM: Venner av Richie frykter for stjernens helse igjen, etter at hun viste fram denne figuren på Valentinos moteshow. Foto: All Over PressVis mer

Frykter for Nicole Richies helse - igjen

Nye bilder av stjernen får vennene til å slå alarm.

SEOGHØR.NO: I 2006 sjokkerte Nicole Richie (31) verden da bilder av stjernen kom ut på nettet. Bildene viste Richies sjokktynne figur, og det hele endte med at stjernen søkte hjelp for anoreksi.

Sylslank var stjernen i flere år, før hun også søkte hjelp hos en lege, ernæringsfysiolog og psykolog. Det resulterte i vektøkning, og Richie fikk for to år siden skryt for å se mye sunnere ut.

Nå har derimot stjernen gått ned i vekt igjen.

Da 31-åringen viste seg fram i en rød kjole på Valentinos moteshow i Paris, var det flere som begynte å lure på om Richie er i ferd med å få et tilbakefall.

- Hun så utrolig tynn ut, forteller et vitne til bladet Star.

Nettstedet RadarOnline.com skriver at vennene til stjernen nå slår alarm, og frykter at stjernen holder på å bli syk igjen.

- Jeg vet jeg er for tynn, og ønsker ikke at noen skal se opp til meg og drømme om den samme kroppen, sa Richie selv i 2006 til Vanity Fair.

Denne gangen har Richie så langt ikke kommentert sin egen kropp.

LES OGSÅ: - Hun har fått kurvene tilbake