FRYKTER FOR LIVET: Hotellarvingen Paris Hilton skal være paranoid og vettskremt etter flere dramatiske opplevelser. Her forlater hun nattklubben Lure i Hollywood i helgen, flankert av politi og en livvakt. Foto: All Over Press
FRYKTER FOR LIVET: Hotellarvingen Paris Hilton skal være paranoid og vettskremt etter flere dramatiske opplevelser. Her forlater hun nattklubben Lure i Hollywood i helgen, flankert av politi og en livvakt. Foto: All Over PressVis mer

Frykter for livet sitt

Hotellarvingen Paris Hilton skal være paranoid og vettskremt etter dramatiske opplevelser.

SEOGHØR.NO: Realitystjernen Paris Hilton (32), som sist var å se på TV i forbindelse med innspillingen av «Paradise Hotel», forteller i et nytt intervju at hun har sluttet å stole på andre mennesker.

Hotellarvingen hevder at hennes naturlige tillit til andre har forsvunnet etter at hun ble ranet av tyveribanden Bling Ring i 2008. Banden brøt seg inn i huset til Paris mens hun ikke var hjemme og raserte store deler av huset. I 2010 ble Hilton angrepet med kniv av en gal fan da han prøvde å komme seg inn i huset hennes. Begge episodene har satt preg på Paris.

Paris innrømmer at hun alltid er på vakt for mulige trusler.

- Jeg frykter alltid at noen skal komme opp bak meg, eller plutselig komme frem til meg på gaten, sier Hilton til Sunday Times.

- Man bør ikke stole på alle. Det er menneskene nærmest deg som vil bruke deg. Nå stoler jeg ikke på mange, foruten om familien min. Jeg føler at alle andre er ute etter å ta noe fra meg eller bruke meg.

Selv om Paris, som for tiden er sammen med den spanske modellen River Viiperi (21), har blitt merket av de traumatiske opplevelsene, nekter hun å flytte. Realitystjernen har i stedet oppgradert sikkerheten.

- Jeg hater å være her alene, men nå har vi installert lasere og har vakter her hele døgnet. Jeg vil ikke bli presset til å flytte på grunn av disse hendelsene.

LES OGSÅ:   Her bryter Emma Watson seg inn hos Paris Hilton