Frykter for livet etter geitedrap

Roseanne Barr ber retten om hjelp mot naboene.

FANT DØDE GEITER: Roseanne Barr har tidligere vist frem sine geiter på TV. Nå hevder hun imidlertid at naboene står bak skytingen av to av dyrene. Foto: All Over Press
FANT DØDE GEITER: Roseanne Barr har tidligere vist frem sine geiter på TV. Nå hevder hun imidlertid at naboene står bak skytingen av to av dyrene. Foto: All Over Press Vis mer
(TSEHER.NO: TV-stjernen Roseanne Barr (58) har bedt retten på Hawaii om beskyttelse mot naboene, etter at fire av geitene på gården hennes ble funnet skutt.

Barr - som er best kjent fra 90-talls serien «Roseanne» - hevder naboene har gjort livet surt for henne siden hun flyttet til øyegruppen.

- De sa de ikke ville ha noen Kabbala-studerende folk her på øya, har Roseanne forklart til politiet ifølge rettsdokumentene.

Dramatikken toppet seg da Roseanne en morgen fant to av sine geiter skutt. Roseanne er overbevist om at naboene står bak.

- Rett etter at jeg oppdaget dem, sa en av naboene til meg «sånn går det når du gjør folk forbannet», hevder hun i anmeldelsen.

Hun legger til at hun vet naboene eier våpen, og ber nå retten forby dem om å nærme seg hennes eiendom.

Naboene har foreløpig ikke svart på beskyldningene, men har tidligere selv klaget Roseanne inn for retten, fordi de mener en del av arbeidet på bondegården hennes er farlig for omgivelsenes sikkerhet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Viste rumpa på Oscar-fest