Frykter for datterens liv

Olivia Newton-Johns datter har havnet på kjøret igjen.

TRODDE ALT VAR BRA: I mars stilte Olivia Newton John og datteren Chloe opp på en koselig fotoshoot sammen. Chloe var nykter - og moren trodde at nå var alt i orden. Foto: Ciao Hollywood / Splash News/All
TRODDE ALT VAR BRA: I mars stilte Olivia Newton John og datteren Chloe opp på en koselig fotoshoot sammen. Chloe var nykter - og moren trodde at nå var alt i orden. Foto: Ciao Hollywood / Splash News/All Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det siste året har vært tøft for Grease-stjernen Olivia Newton-John (65). I mai i fjor mistet hun søsteren Rona, som døde av kreft. Samtidig som hun sørget over søsteren, gjorde hun alt hun kunne for å redde datteren Chloe Lattanzi (28) fra rushelvetet.

Datteren tilbrakte syv måneder av fjoråret på avrusning for kokain, alkohol og antidepressiver. Og Olivia trodde at alt nå gikk fint. De hadde jevnlig kontakt, og Chloe virket fornøyd og glad.

Plutselig oppdaget Olivia at Chloe hadde postet bilder av seg selv i en åpenbart beruset tilstand på Instagram. Datteren hadde også lagt ut en video, der hun fortalte at hun ikke klarte å holde seg edru lenger.

Var høy foran moren

Chloe har vært avhengig av å ruse seg i svært mange år, etter at hun slet med angst og anoreksi tidlig i tenårene. I tidligere intervjuer har hun avslørt at hun 22-åring tok hun kokain og drakk vodka hver dag.

- Å være full og høy ble så vanlig for meg at jeg kunne være høy foran mamma, og jeg tror ikke hun la merke til det fordi det var min normale tilstand, har hun fortalt.

- Jeg hadde svarte hull. Jeg kunne drikke i tre døgn uten å sovne. Dagene og ukene begynte å gli sammen, fortalte hun til Mail On Sunday.

TETT FORHOLD: Chloe og Olivia hadde et tett forhold da jenta var liten. Etter hvert fikk hun angst, begynte å skade seg selv - og søkte tilflukt i rus. Uten at moren oppdaget det.  Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P
TETT FORHOLD: Chloe og Olivia hadde et tett forhold da jenta var liten. Etter hvert fikk hun angst, begynte å skade seg selv - og søkte tilflukt i rus. Uten at moren oppdaget det. Foto: DIGITAL/EROTEME.CO.UK/All Over P Vis mer

Samler hele familien

Olivia ble livredd da hun oppdaget at datteren var på vei på kjøret igjen, og oppsøkte henne med en gang. Bildene ble fjernet, og litt etter kom det en oppdatering fra Chloe.

- Bare så alle vennene mine vet det: Jeg har det bra. Jeg falt nesten av, men jeg har kommet meg opp igjen, skrev hun.

Hun hevder nå at hun bare ruser seg på alkohol – og har full kontroll.

Ifølge magasinet Closer er Olivia livredd for å miste datteren sin. Derfor planlegger hun nå en såkalt intervention for datteren, der hun skal samle alle mennesker som er glad i henne for å hjelpe henne til å skjønne at hun må kutte ut alkoholen også. Også Chloes pappa Matt skal komme. Han og Olivia har ikke sett hverandre på årevis.

 

LES OGSÅ: Sangen er dårlig, og videoen er helt elendig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer