Frykter for datteren

Halle Berry tror ikke eksen passer godt nok på datteren Nahla.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Halle Berry (45) har den siste vært i full strid med eks-kjæresten Gabriel Aubry (36). Paret gikk delt omsorg for datteren Nahla (3), men skuespilleren mener at Aubry ikke er i stand til å ta vare på deres felles barn. 

Berry har flere ganger vært i retten i Los Angeles for å få dem til å forby Aubry å nærme seg 3-åringen. Hun mener ifølge Daily Mail at vesle Nahla ikke er trygg i farens varetekt, og ønsker nå å flytte til Frankriket for å holde datteren unna faren.


Tidligere denne uken ble Aubry og Nahla observert på gaten i Los Angeles, men 36-åringen nektet da å svare på spørsmål om omsorgsstriden.

Den tidligere Bond-piken skal ha reagert kraftig da hun fikk vite at Aubry skjelte ut sin tidligere barnepike og skal ha dyttet henne hardt i en vegg mens hun hadde Nahla i armene.

Den tidligere barnepiken, Alliance Kamdem, har anmeldt Aubry for overfall og også bedt retten om et forbud mot at han får nærme seg henne.

En talsmann for Aubry avviser påstandene som falske og grunnløse.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir ikke kvitt krykkene  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer