ANGST: Søster Khloé Kardashian er svært bekymret for lillebror Robert Kardashian.  Foto: All Over Press
ANGST: Søster Khloé Kardashian er svært bekymret for lillebror Robert Kardashian. Foto: All Over Press Vis mer

Frykter for brorens mentale helse

- Han har en form for sosial angst.

Publisert

SEOGHØR.NO: TV-stjernen Robert Kardashian (28) har vokst opp med flere sterke kvinner rundt seg, noe som ikke alltid har vært like problemfritt.

Det skapte blant annet store overskrifter da han reiste hjem fra bryllupet til søsteren Kim Kardashian (33) og svogeren Kanye West (37) i mai, før seremonien i det hele tatt hadde startet.

Den siste tiden har Robert, som er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians», også gått mye opp i vekt, mens søstrene trener aktivt og fremhever sine flotte figurer i media.

Nå innrømmer Khloé Kardashian (30), som alltid har hatt et nært bånd til Robert, at hun er svært bekymret for lillebroren sin.

VENNER: Khloé med venninnene Khadijah HaqqKardashian og Malika Haqq, som ofte figurerer i realityserien til familien. Foto: KCR/REX/All Over Press
VENNER: Khloé med venninnene Khadijah HaqqKardashian og Malika Haqq, som ofte figurerer i realityserien til familien. Foto: KCR/REX/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

- Det siste året har Rob blitt veldig innadvendt og har en form for sosial angst. Han er definitivt ikke på sitt lykkeligste, for å si det sånn, sier hun til WonderWall ifølge Daily Mail.

- Kan bli lykkelig igjen

I serien «Keeping Up With The Kardashians» har Khloe alltid vært den som har tatt hånd om lillebroren, og de to har hatt et svært nært forhold. Hun har tro på at broren kan bli like lykkelig som han en gang var.

- Jeg vet at han kan bli like glad som han en gang var. Alle har vel vært på et punkt i livet hvor de ikke helt vet hva man skal gjøre. Jeg tror det er viktig for han å vite at han alltid har mennesker som er glad i han, sa hun.

Hetser Kim

En av grunnene til at Roberts venner og familie er bekymret, er hans siste Instagram-innlegg. Her sammenlignet han nemlig sin mest berømte søster, Kim, med en seiremorder.

- Dette er min søster Kim, bitchen fra Gone Girl, skrev han til bildet av den psykotiske rollefiguren Rosamund Pike.

Dette var også det første han la ut på sosiale medier på en lang stund. Det er tydelig at han bærer nag ovenfor sin berømte familie. Rob valgte også å slutte å følge familien sin på sosiale medier.

Han har foreløpig ikke kommentert Khloes uttalelser.

This is my sister kim , the bitch from Gone Girl,,,

Et bilde publisert av ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian)

LES OGSÅ: Ny Kardashian-baby på vei

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer