Frykter for Britneys liv

Men ingen vil være ansvarlig for Britneys helse.

HARDKJØR: Det var en tydelig merket Britney som ble lagt på båre. Foto: All Over Press
HARDKJØR: Det var en tydelig merket Britney som ble lagt på båre. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Politiaksjon mot Britney: Les alt om nattens familiedrama her!

SISTE: Britneys mor uttaler seg: - Vi må be for Britney

Legene ved sykehuset Cedars Sinai passer Britney Spears døgnet rundt etter at hun natt til fredag måtte tvinges til å gi fra seg barna.

Men ifølge en kilde ved prestisjesykehuset meldte ingen av de ansatte seg frivillig til å passe på den skandaleombruste popstjernen.

- Vi fikk beskjed om at noen måtte sitte ved siden av henne. Men ingen av oss ville gå og passe på henne, sier kilden til US Magazine.

Ifølge bladet har Spears blitt sjekket inn som en pasient med "spesielle behov".

Pasienter med en slik betegnelse har ifølge kilden "enten tatt overdose eller forsøkt å ta selvmord. Så vi blir hos dem og sjekker dem konstant. Vi passer på at de ikke skader seg selv og holder øye med folk som kommer på besøk, slik at de ikke gir dem noe, sier kilden til US Magazine.

SE VIDEO FRA DEN DRAMATISKE AKSJONEN HER!

Access Hollywood har snekket med Britneys mor, Lynne Spears, hun skal ha vært helt fra seg på telefonen.

- Vi må bare be, sa Lynn Spears til nettstedet.


Da politiet tok seg inn i Britneys Beverly Hills-hjem var hun ifølge flere amerikanske nettsteder tydelig "ruset på et ukjent stoff".

Britney Spears kan nå bli siktet for inntak av ulovlige rusmidler.

Ifølge nettstedet TMZ.com skal legene også vurdere hennes mentale tilstand.

Kort tid etter at Britney ble lagt inn, ankom hennes yngste sønn Jayden James i en annen ambulanse - med smokk i munnen. Det er ikke kjent hva han skal behandles for.

Også hennes andre sønn Sean Preston skal ha blitt fraktet til sykehuset.

Ifølge nettstedet viste Britney at hun var ved bevissthet da hun ankom sykehuset - ved å vise fingeren til paparazzifotografene.

Eksmannen Kevin Federline og Britneys far Jamie Spears ankom begge Cedars Sinai Medical Centre, der Britney tidligere har født begge sine sønner, fredag formiddag norsk tid.

Popstjernen ble innlagt etter at hun nektet å overlevere sine to sønner Sean Preston og Jayden James til eksmannen Kevin Federlines advokater i henhold til en rettsordre torsdag kveld.

Også politiet mener Britney var påvirket av et eller flere rusmidler, men dette er ennå ikke klinisk bekreftet. Blir det bekreftet, risikerer den fallerte popprinsessen en ny runde med lovens lange arm.

- På nåværende tidspunkt vet vi ikke hva hun kan ha tatt eller ikke har tatt. Derfor skal hun testes. Hvis testene viser seg å være positive, vil vi selvsagt ta henne med til stasjonen og sikte henne, sier Polititalsmann i Los Angeles, Jason Lee, opplyser til Daily Mail.


Saken vil bli oppdatert

Se video:


Se bilder: 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer