Frykter for Biebers helse

Popstjernen Robbie Williams tror berømmelsen kan ødelegge tenåringsidolet.

FRYKTER FOR BIEBERS HELSE: Popstjernen Robbie Williams er redd for at Biebers kjendisstatus skal bli for mye for 18-åringen. Foto: All Over Press
FRYKTER FOR BIEBERS HELSE: Popstjernen Robbie Williams er redd for at Biebers kjendisstatus skal bli for mye for 18-åringen. Foto: All Over Press Vis mer
SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (38) er redd for at tenåringsidolet Justin Bieber (18) skal kollapse på bakgrunn av alt stresset rundt det å være en berømt person.

«Take That»-stjernen forteller i et intervju med den britiske avisen The Sun at han ikke tror 18-åringen er tilstrekkelig forberedt for hindringene som kommer.

Williams advarte også mot å ty til narkotika hvis ting skulle bli riktig ille, og snakket ut om sin egen fortid som tenåringsidol.

- Jeg har en liste som er lenger enn armen min med tabber. Det er uunngåelig at noen som Justin Bieber vil få en vanskelig tid. Man hører om alle som drar, og man blir oppgitt og forskrekket og tenker at man kanskje burde finne på noe annet. Det går inn på deg.

Justin Bieber har hatt en tøff start på det nye året. 

Natt til 2. januar ble papparazzifotografen Chris Guerra påkjørt og drept mens han prøvde å fotografere sangerens Ferrari. 

Etter at bruddryktene hadde svirret i lang tid skal Bieber og Selena Gomez (20) ha gjort det slutt.

Det siste i en rekke uheldige medieoppslag er bilder av popstjernen der det ser ut som han røyker marijuana. Bildene ble lekket på nettet og skal være tatt under en fest på hans hotellrom i Newport Beach i begynnelsen av januar.

Bieber har senere beklaget hasjrøykingen på humorprogrammet «Saturday Night Live».

LES OGSÅ: Robbie dropper Norge