Frykter for barnebarnet

Bestefar Douglas Hack frykter at Kate Moss' fireåring skal utsettes for narkotika.

DOPAVHENGIG: Pete Doherty sliter med både kokain- og heroinmisbruk. Foto: All Over Press
DOPAVHENGIG: Pete Doherty sliter med både kokain- og heroinmisbruk. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Bestefaren til Kate Moss' (32)  fire år gamle datter Lila Grace frykter at den lille piken skal bli utsatt for narkotika på grunn av supermodellens forhold til Pete Doherty (27).

Kates dopavhengige kjæreste er inn og ut av rehabilitering i ett kjør, og Lila Graces bestefar vil ikke se ham i nærheten av den lille piken.

- Vi er bekymret for Doherty og narkosituasjonen hans. Vi vil ikke ha Lila i nærheten av verken ham eller narkotika, sier Douglas Hack - faren til Kates ekskjæreste Jefferson Hack - til Daily Mail.

Kate har nå vært sammen med Babyshambles-sangeren i 18 måneder, og det stormfulle forholdet skal ha ødelagt vennskapet til barnefaren Jefferson.

- De har vært i samme rom et par ganger, men kun ved tilfeldigheter. Han drar så fort han ser ham, Jefferson orker ham ikke.

Svært få forstår hva supermodellen ser i den skandaleomsuste rockeren, men Douglas Hack tror han vet årsaken:

- Hun vil gjerne bli rockestjerne selv. Det er derfor hun henger med den gjengen hele tiden. Hun er egentlig ikke så glad i modellivet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer