Angelina Jolie:

Frykter for barnas liv

Skuespilleren har satt alt på vent for sine to døtre, som den siste tiden har vært inn og ut av sykehus.

MYE KJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at det er sterke bånd mellom mor og barn. Her med Zahara og Shiloh i 2015. Foto: NTB Scanpix
MYE KJÆRLIGHET: Det er ingen tvil om at det er sterke bånd mellom mor og barn. Her med Zahara og Shiloh i 2015. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Angelina Jolie (44) er en av verdens største filmstjerner, og fansen er vant til å se henne på rød løper, gjerne sammen med barna Maddox (18), Pax (16), Zahara (15), Shiloh (13), Knox og Vivienne (11).

Nylig dukket det opp bilder som vekket oppsikt, og tyder på at alt ikke er som det skal være i Jolie-familien. Angelina ble fotografert sammen med datteren Shiloh, som stavret seg rundt på krykker.

SVEKKET: Angelina Jolies datter Shiloh gikk nylig gjennom en hofteoperasjon, og ble fotografert på krykker i Los Angeles. T.v. mamma med støttepute. Foto: NTB Scanpix
SVEKKET: Angelina Jolies datter Shiloh gikk nylig gjennom en hofteoperasjon, og ble fotografert på krykker i Los Angeles. T.v. mamma med støttepute. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Inn og ut av sykehus

I et innlegg i The Times letter seksbarnsmoren på sløret, og forteller at den siste tiden har vært utfordrende for familien.

Angelina skriver at Shiloh har operert hoftene, og at storesøster Zahara også har tilbrakt tid på sykehus. Det er fortsatt usikkert hva som feiler 15-åringen, som har gjennomgått flere operasjoner.

BEKYMRET MOR: Storesøsteren Zahara har gjennomgått en rekke operasjoner. Her er Angelina sammen med hele barneflokken på premieren av sin siste film «Maleficent: Mistress of Evil» i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET MOR: Storesøsteren Zahara har gjennomgått en rekke operasjoner. Her er Angelina sammen med hele barneflokken på premieren av sin siste film «Maleficent: Mistress of Evil» i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har tilbrakt de siste to månedene inn og ut av operasjonssalen med min eldste datter, og sett hennes yngre søster gjennomgå en hofteoperasjon, skriver skuespilleren i Time Magazine.

Vis mer

«Slåss for å overleve»

Jolie antyder at situasjonen har vært svært alvorlig, men seksbarnsmoren ser likevel det positive i situasjonen, og beskriver hvordan søskenflokken har stått sammen og støttet hverandre.

- De skjønner at man skal være stolt når man gjennomgår medisinske utfordringer, og må slåss for å overleve og bli bedre, skriver «Maleficent»-stjernen i Time.

Pappa Brad Pitt (56) skal også ha satt sitt travle skjema på vent for å støtte døtrene. Da han i februar vant en BAFTA under prisutdelingen i London, var det filmkollega Margot Robbie (29) som tok imot prisen.

Brad selv var i Los Angeles sammen med barna, og møtte Angelina på sykehuset. Eksene skal ha satt alle uenigheter til side for å være der for jentene i den vanskelige tiden.

- De har førsteprioritet og kommer før alt annet, uttalte en kilde nær skuespilleren til Page Six.

STØTTER HVERANDRE: I 2016 gikk Angelina og Brad Pitt hver til sitt, men nå er de sammen for barnas skyld på sykehuset. Foto: NTB Scanpix
STØTTER HVERANDRE: I 2016 gikk Angelina og Brad Pitt hver til sitt, men nå er de sammen for barnas skyld på sykehuset. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fjernet brystene

Det er ikke første gang familien har vært gjennom store prøvelser.

Angelina Jolie gikk gjennom omfattende operasjoner, da hun i 2013 fjernet brystene og eggstokkene i frykt for å få kreft.

Kort tid i forveien hadde hun fått vite at hun var bærer av et aggressivt kreftgen, og ville gjøre alt hun kunne for å skåne barna.

- Jeg kan fortelle barna mine at de ikke trenger å frykte at de kan miste meg til brystkreft, skrev stjernen i et innlegg i New York Times.

Jolie skrøt også av sin daværende kjæreste Brad Pitt, som støttet henne under operasjonene.

Ekteskapet endte med brudd i 2016.

TRAILER: Angelina Jolie er tilbake i rollen som heks i «Maleficent». Vis mer

LES OGSÅ: Venter barn etter dobbel spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer