JOBBER MED FORHOLDET: Katie Price sier hun jobber med forholdet til ektemannen Kieran Hayler, som hadde en affære med hennes beste venninner. Mandag ble de foreldre for andre gang. Foto: Stella Pictures
JOBBER MED FORHOLDET: Katie Price sier hun jobber med forholdet til ektemannen Kieran Hayler, som hadde en affære med hennes beste venninner. Mandag ble de foreldre for andre gang. Foto: Stella PicturesVis mer

Frykter for babyen etter utroskandalen

Legene holder et ekstra godt øye med på gravide Katie Price etter at ektemannens affære ble avslørt.

SEOGHØR.NO: Katie Price (36) var seks måneder på vei med sitt femte barn da hun fant ut at ektemannen Kieran Hayler (27) hadde hatt en affære med hennes beste venninne.

Den rasende modellens sinne og frustrasjon fikk utløp på Twitter der hun skrev at hun ville skilles.

På Katies ultralyd for to uker siden, da kjønnet på babyen ble avslørt, glimret Kieran med sitt fravær. Den britiske avisen The Sun skriver nå at legene er bekymret for Price som blir utsatt for store emosjonelle påkjenninger kun uker før hun føder sitt femte barn.

- Legene følger ekstra godt med på Katie fordi de frykter at alt stresset kan forårsake problemer, skriver avisen.

BEDRO SIN NYE KONE: Kieran innrømmet en affære med en av Katies beste venninner.  Foto: Stella Pictures
BEDRO SIN NYE KONE: Kieran innrømmet en affære med en av Katies beste venninner. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Følelsesmessig vrak

36-åringen har dumpet sin utro ektemann, men liker heller ikke tanken på å bli alenemor.

- Hun er et følelsesmessig vrak. Hun hater det Kieran gjorde mot henne og prøver å være sterk. Samtidig er hun gravid med barnet hans og føler seg sårbar. Selvfølgelig ønsker hun at han skal være en del av denne prosessen. Hun har det ikke bra verken fysisk eller psykisk, sier en venn til avisen.

Forrige fødsel ble et mareritt

Bekymringene er ekstra store med tanke på Prices siste fødsel i fjor sommer. Da hun fødte Jett (1) åtte uker før termin ble hun tvunget til å ta keisersnitt i all hast da babyens hjertefrekvens sank drastisk.

- Det føltes så urettferdig at Kieran og jeg ikke fikk dele det øyeblikket alle par burde oppleve sammen. Men verst av alt var at jeg ikke fikk vite hva babyen min veide eller om han var ok, sa Katie den gangen til Daily Mail.

I dag er Jett helt frisk. I tillegg har barna Harvey (11), Junior (8) og Princess (6) fra to tidligere forhold.

LES OGSÅ: Utroskapen avslørt med løgndetektor