Lili Reinhart:

Frykter festnekt etter bråk

Tviler på ny invitasjon til stjernespekket galla etter å gå gått i strupen på Kim Kardashian.

HUDFLETTET STJERNEN: Lili Reinhart holdt ikke tilbake på kritikken av Kim Kardashian. Foto: Reuters/Eduardo Munoz/NTB
HUDFLETTET STJERNEN: Lili Reinhart holdt ikke tilbake på kritikken av Kim Kardashian. Foto: Reuters/Eduardo Munoz/NTB Vis mer
Publisert

Det ble mildt sagt baluba under årets Met-galla, der Kim Kardashian (42) dukket opp i Marilyn Monroes 60 år gamle kjole.

For å passe kjolen kunne realitystjernen avsløre at hun hadde gått ned hele syv kilo ved å følge en streng diett, sitte i en sauna-drakt to ganger om dagen, løpe på tredemølle og kutte ut alt av sukker og karbohydrater.

Det fikk «Riverdale»-skuespiller Lili Reinhart (26) til å se rødt, og hun beskrev Kardashians utsagn som «uvitenhet ut av en annen verden» og «motbydelig».

Nå tror Reinhart at det vil få konsekvenser for henne selv.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

- Jævlig på hundrevis av nivåer

Nylig mimret 26-åringen tilbake til utblåsningen i et intervju med W Magazine.

- Det var gøy. Men etter å ha vært der (Met-gallaen, journ.anm.) i år, tror jeg ikke at jeg kommer til å bli invitert igjen. Jeg sa noe om en viss person i en viss kjole.

Etter å ha hørt realityprofilens beskrivelse av dietten, tok Reinhart raskt til Instagram-story for å si hva hun mente om saken.

«Så galt. Så jævlig på hundrevis av måter. Å åpent innrømme å ha sultet deg selv for Met-gallaen. Når du vet veldig godt at millioner av unge menn og kvinner ser opp til deg og hører på hvert eneste ord du sier», skrev skuespilleren.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

«Å gå på rød løper og gjøre et intervju hvor du sier hvor sulten du er... fordi du ikke har spist karbohydrater den siste måneden.. alt for å komme inn i en jævla kjole?».

«Uvitenheten er ute av en annen verden og motbydelig. Vennligst slutt å støtte disse idiotiske, skadelige kjendisene hvis hele imaget kretser rundt kroppene deres».

I ettertid forsvarte Kardashian sin egen uttalelse til The Times, ifølge People.

- Jeg tenkte «ok, Christian Bale gjør det for en filmrolle, og det er akseptabelt. Renée Zellweger gikk opp i vekt for en rolle». For meg er det det samme, forklarte hun, og la til:

- Jeg sa ikke: «Hei, alle sammen, hvorfor går dere ikke bare raskt ned i vekt på kort tid?».

KRITIKK: Den kontroversielle multikunstneren Kanye West sjokkerte under en motevisning for sin hans nye Yeezy-kolleksjon.  Vis mer

Angrer ikke

Dagen etter tiraden på Instagram, forklarte Reinhart at hun valgte å si ifra fordi hun ikke «så nok mennesker med store plattformer gå imot giftig oppførsel i bransjen», skriver Us Weekly.

26-åringen kom også med en bønn om å ikke støtte «skadelige» kjendiser som «bidrar til farlige samtaler om forskjellige kroppstyper».

Til tross for å kanskje nektes å delta på neste års galla, angrer ikke stjernen på at hun hevet stemmen mot Kardashian, fortalte hun W Magazine.

- Jeg har alltid hatt lyst til å stå for noe. Og selv om jeg ikke liker at en kommentar fra meg blir til 17 avisartikler, overtenker jeg ikke hva jeg publiserer. Det må representere det jeg føler. Jeg ville sagt det om jeg hadde hatt 100 eller 100 millioner følgere.

Ifølge Us Weekly har Reinhart tidligere vært åpen om at hun har slitt med eget kroppsbilde.

- Det er utfordrende å se på kroppen din med kjærlighet i stedet for et kritisk blikk. Det er en øvelse og jeg lærer fremdeles, skrev hun på Instagram-story i 2019.

LES OGSÅ: Astrid S: Fikk «alle» til å tro hun var syk

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer