Frykter Eurovision-exit for Sverige

- Jeg ser på Sverige som en klar kandidat til å ikke klare det.

KLAR FOR SEMI: Da Seher.no møtte Eric Saade på mandag, hevdet artisten at han ikke var nervøs foran torsdagens semifinale. Nå innrømmer stjernen imidlertid at han er nervøs for om teknikken fungerer som den skal. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås
KLAR FOR SEMI: Da Seher.no møtte Eric Saade på mandag, hevdet artisten at han ikke var nervøs foran torsdagens semifinale. Nå innrømmer stjernen imidlertid at han er nervøs for om teknikken fungerer som den skal. Foto: Seher.no / Kirsti Ertsås Vis mer
SEHER.NO, DÜSSELDORF: Se videointervju med Sveriges Eric Saade nederst i saken.

Det svenske Grand Prix-håpet Eric Saade (20) skal torsdag kveld i ilden når det er duket for andre semifinale i Eurovision i Düsseldorf.

Og selv om Saades bidrag «Popular» allerede er blitt populær, hevder MGP-klubbens Morten Thomassen at Sverige fort kan få et nederlag slik det gikk med norske Stella Mwangi (24).

- Nå har vi skjønt at i år er det litt mer bingo, så da kan det bli overraskelser også i neste semifinale. Jeg ser på Sverige som en klar kandidat til å ikke klare det. Jeg tror også de kan få slite, for det er også en låt som har veldig ungt publikum som basis, og det tror jeg de kan slite med, sier Thomassen til Seher.no.

Da Seher.no møtte Eric Saade på mandag, hevdet artisten at han slett ikke var nervøs, men etter tirsdagens norske sjokk-exit innrømmer 20-åringen at han er blitt svært nervøs foran sin egen seminfinale.

- Norge burde vært i finalen, men man vet aldri hva som kommer til å skje i denne konkurransen. Det kan gå hvor faen som helst på torsdag. Etter tirsdag blir jeg mindre og mindre interessert i resultatet. Det kjennes irrelevant når så rare resultater som dette oppstår, sier han til Aftonbladet.

Ifølge den svenske avisen er Saade i tillegg svært lei av problemene med den tyske Eurovision-produksjonen, etter at han fikk en marerittstart da selve høydepunktet i sceneopptredenen hans sviktet fullstendig.

Under opptredenen bures Saade nemlig inn i et glassbur, og deretter skal han slå og sparke i buret til det knuser og han kommer seg ut. Under den første sceneprøven i Tyskland, skjedde det derimot ingenting da buret etter planen skulle knuses.

Og nå lover 20-åringen at han kommer til å trekke seg fra konkurransen dersom det skjer noe teknisk feil torsdag.

- Om det blir noe feil teknisk, kommer jeg til å bryte, sier han.

Den andre semifinalen i Eurovision Song Contest 2011 sendes på NRK1 fra kl. 21.00 torsdag 12. mai. Se hele Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: I tårer etter nederlaget
[obj:media:9642]