Frykter datteren kan bli rusavhengig

Trinny Woodall håper ikke datteren arver foreldrenes avhengighet.

REDD FOR DATTEREN: Trinny Woodall frykter datteren Lyla kan bli avhengig av alkohol eller andre rusmidler i likhet med foreldrene. Her er mor og datter under en lunsj i New York i 2010. Foto: Macca / Splash News/ All Over Press
REDD FOR DATTEREN: Trinny Woodall frykter datteren Lyla kan bli avhengig av alkohol eller andre rusmidler i likhet med foreldrene. Her er mor og datter under en lunsj i New York i 2010. Foto: Macca / Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Torsdag er de britiske moteekspertene Trinny Woodall (50) og Susannah Constantine (51) tilbake på norske TV-skjermer for å hjelpe nordmenn å kle seg bedre.

Stilguruene har flere ganger vært i Norge og spilt inn «Trinny og Susannah - oppdrag Norge», og denne gangen er det norske kjendiskvinner som får motetips.

Men før hun ble et internasjonalt moteikon var Trinny Woodalls liv langt fra like glamorøst som det er i dag. TV-stjernen har lenge vært åpen om tiden da hun var avhengig av kokain.

Nå bekymrer 50-åringen seg for om fortidens gale valg vil få konsekvenser for datteren Lyla.

TILBAKE: Trinny og Susannah er igjen tilbake på norske TV-skjermer. Foto: FEM
TILBAKE: Trinny og Susannah er igjen tilbake på norske TV-skjermer. Foto: FEM Vis mer

Frykter for datteren

I 2003 ble Trinny og hennes daværende ektemann Johnny Elichaoff foreldre til Lyla, som kom til verden etter prøverørsbehandling.

Mens Trinny var avhengig av kokain og alkohol hadde ektemannen vært avhengig av reseptbelagt medisin. Nå frykter Woodall at datteren kan lide samme skjebne som sine foreldre.

- Jeg setter spørsmålstegn ved hva jeg kan gjøre for datteren min. Moren og faren hennes lider begge av sykdommen som er avhengighet. Så hva er hennes sjanser? Hun kan vokse opp å bli perfekt. Jeg tror hun har det i seg. Men jeg ser innimellom at hun kan ha en avhengig personlighet, sier Woodall til Daily Mail.

Se klipp fra «Trinny og Susannah - oppdrag Norge» under.

Ville passe inn

I dag har briten vært edru i 23 år, men i løpet av oppveksten slet hun virkelig med rus.

- Foreldrene mine var mye bortreist, og jeg bodde med en fire år eldre søster som hadde glamorøse venner. Jeg ville passe inn. En kveld ble jeg tilbudt kokain og jeg ville prøve.

FEIRET BURSDAG: Trinny feiret 50-årsdagen sammen med sin nye flamme Charles Saatchi.  Foto: Stella Pictures
FEIRET BURSDAG: Trinny feiret 50-årsdagen sammen med sin nye flamme Charles Saatchi. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg hadde veldig langt hår og klarte å veive ned fem gram kokain på gulvet. Alle ble sure, men jeg fikk sniffet det likevel. Det var gøy i tre eller fire år. Men da ble det et problem, sier hun til avisen.

Siden bruddet i 2008 har Trinny i dag funnet lykken med TV-kokken Nigella Lawsons eks-mann Charles Saatchi, som selv nylig var innblandet i en rus-skandale. Under rettssaken mot sine assistenter ble det avslørt at Nigella flere ganger misbrukte narkotika, noe hennes eks-mann også vitnet til i retten. Ifølge flere kilder var hun i likhet med Trinny avhengig av kokain.

De to kjendis-kvinnene har senere hatt en offentlig feide i britiske medier.

Se premieren på «Trinny og Susannah - oppdrag Norge» på FEM torsdag kl. 21.30.

LES OGSÅ: Hevder hun ga datteren narkotika

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer