Frykter bryllupet går i vasken

TV-stjernens eks-kjæreste er dønn ærlig.

FORLOVET SEG: Simon Cowell har forlovet seg, men gleder seg ikke spesielt mye til gifte seg, ifølge rapportene. Foto: Stella Pictures
FORLOVET SEG: Simon Cowell har forlovet seg, men gleder seg ikke spesielt mye til gifte seg, ifølge rapportene. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «America Idol»-dommer Simon Cowell (50) nær venn og eks-kjæreste Sinitta tror ikke at Cowell kommer til å gifte seg med det første. Det var på Valentindagen 14. februar i år at TV-stjernen fridde til make up-artisten Mezhgan Hussainy, men ifølge «Idol»-dommerens eks er det langt derfra til et bryllup, skriver Daily Mirror.

- Jeg vet faktisk ikke om han kommer til å gjennomføre det. Er han hundre prosent ærlig med seg selv, så gjør han det sannsynligvis ikke, sier Sinitta til avisen.

Ryktene sier at Simon ikke liker oppmerksomheten frieriet hans har ført med seg. Samtidig er han lei av alle bryllupsspekulasjonene som svirrer, blant annet det at han og Mezhgan planlegger hele fire seremonier.
 
- Han er helt overveldet av hele denne bryllupsgreia og har ingen planer i øyeblikket. Han hater at folk snakker om det, hevder en kilde.

Sinitta, som har vært god venn med Cowell etter at det ble slutt mellom dem, innrømmer at hun ble sjokkert da eks-kjæresten hennes forlovet seg.

- Han har alltid sagt at han ikke vil gifte seg. Han overrasket oss alle, forteller Sinitta.

Cowell møtte Hussainy da hun jobbet som sminkør på «American Idol», og paret begynte å date i fjor vår etter at Cowell inviterte henne over til London for å feire hans 50-årsdag.

Men om det blir bryllup mellom de to, det gjenstår å se...

Bli fan av Seher.no på Facebook! 


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå har han fridd til kjæresten