Frykter at kona vil skilles

- Jeg har ødelagt alt. Jeg gikk ut og drakk meg dritings mens min vakre gravide kone var igjen hjemme, sier den nygifte «Teen Mom»-stjernens ektemann.

TRØBBEL I PARADIS: Det gravide ekteparet Jenelle Evans og Courtland Roger sliter i forholdet kun en knapp måned etter at bryllupet stod.
TRØBBEL I PARADIS: Det gravide ekteparet Jenelle Evans og Courtland Roger sliter i forholdet kun en knapp måned etter at bryllupet stod. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Før helgen avslørte den trøblete MTV-stjernen Jenelle Evans (21) at hun og ektemannen Courtland Rogers venter sitt første barn sammen og at de er overlykkelige over nyheten.

Paret, som begge har vært i klammeri med politiet flere ganger, giftet seg i desember etter kun få måneders bekjentskap. Nå ser det ut som om det allerede er problemer i ekteskapet.

- Jeg har ødelagt alt. Jeg gikk ut og drakk meg dritings mens min vakre gravide kone var igjen hjemme, forteller Courtland til Radaronline.com.

Forsvinningsnummeret hans søndag kveld skal ha ødelagt det Jenelle trodde var et lykkelig ekteskap.

- Jenelle har sagt at jeg må skjerpe meg, og ikke drikke og gå ut å gjøre idiotiske ting mer. Hun har sagt at hun ikke vil være sammen med noen som driter seg ut hele tiden.

Evans er rasende over at ektemannen stakk av for å drikke seg full med kameratene mens hun sov, og har sagt at hun ønsker en pause fra det seks ukers lange ekteskapet.

- Jeg tror jeg nettopp mistet alt jeg har. Jeg sverger til Gud, jeg er så sykt deprimert nå og trenger å ha kona mi i armene og at hun forteller meg at alt kommer til å bli bra igjen. Hun fortjener en som er mye bedre enn meg!! En fyr med jobb og hus. Jeg er en drittsekk og jeg vet det nå, skriver han på Twitter.

Den vordende moren har forløpig ikke uttalt seg i media, men skriver følgende på Twitter-profilen sin:

- Vil du at jeg skal avsløre hva du har gjort? Jeg tror ikke du vil det, nei. Jeg har lurt meg selv og trodd at jeg var lykkelig, men det virker som om at lykke ikke eksisterer. Jeg må prøve å finne ut av dette.

Nå frykter Courtland at Jenelle vil skilles fra ham.

- Jeg er ikke perfekt og Jenelle vil at jeg skal vise henne at jeg kan forbedre meg og at jeg elsker henne, så jeg må finne ut av hvordan jeg kan gjøre det. Jeg elsker henne og håper vi kan løse dette, sier han til nettstedet.LES OGSÅ: Prøvde å lure narkotest


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer