HJERTET SVIKTET: Vietnameserne frykter at den tidligere popstjernen Gary Glitter vil dø hvis han må fortsette å sitte i fengsel. Foto: AP/Scanpix
HJERTET SVIKTET: Vietnameserne frykter at den tidligere popstjernen Gary Glitter vil dø hvis han må fortsette å sitte i fengsel. Foto: AP/ScanpixVis mer

- Frykter at han skal dø

Den pedofile popstjernens hjerte sviktet i det vietnamesiske fengselet.

SEHER.NO: Den avdankede britiske popstjernen Gary Glitter (63) opplevde marerittet i fengselet der han soner sin dom etter å ha misbrukt små jenter i 11- og 12-årsalderen.

Sist uke sviktet nemlig Glitters hjerte  i cellen, som han deler med 18 andre fengselsfugler. Den tidligere popstjernen falt om i sterke smerter, med store pusteproblemer - mens han holdt seg til brystet.

Nå er den tidligere popstjernen innlagt på et vietnamesisk sykehus - der han forsøker å reise seg etter sjokkhendelsen. Men stadig er han for svak til å vende tilbake.

Men hjerteproblemene kan nå vise seg å komme til 63-åringens fordel. Engelske og vietnamesiske myndigheter har nemlig forhandlet om en tidlig løslatelse for Glitter - på grunn av hans svake helse.

Ifølge News of the World er de vietnamesiske myndighetene redde for at han skal få enda et anfall og dø mellom hendene på dem. Mulighetene er også til stede for at Glitter for sone resten av sin dom i hjemlandet.

Glitters skjebne ventes avklart innen om lag én måned.

LES OGSÅ: Anklages for pedofili