FRA VENSTRE: Kevin Brown som Dotcom, Tracy Morgan som Tracy Jordan, Grizz Chapman som Grizz fra tv-serien 30 Rock.
FRA VENSTRE: Kevin Brown som Dotcom, Tracy Morgan som Tracy Jordan, Grizz Chapman som Grizz fra tv-serien 30 Rock.Vis mer

Frykter at han kommer til å dø

"30 rock"-skuespilleren har bare fem prosent nyrekapasitet igjen.

SEHER.NO: "30 Rock"-skuespilleren Grizzwald Chapman (35) kjemper desperat for livet etter at det ble kjent at han led av altfor høyt blodtrykk. Nå får han dialyse tre ganger i uken.

Nå melder OK! Magazine at skuespilleren trenger en nyretransplantasjon, men må først gå ned nærmere 30 kg før han er en trygg kandidat. Chapman veier i dag 171 kg.

Men skulle han greie det, er fortsatt ventetiden på nærmere fem år.

Grizzwald - som spiller en del av Tracy Morgan’s entourage i den populære serien - snakket ut om helsetilstanden sin til Dr Mehmet Oz på "The Dr. Oz Show".


- Mye av dette er nytt for meg. Å åpne meg er noe jeg må lære hvis jeg skal fortsette i denne bransjen, sa han.

Skuespilleren ignorerte sitt høye blodtrykk i 10 år, og nektet til og med å ta medisin. Nå har nyrene hans bare fem prosent kapasitet igjen.

Kevin Brown -  som spiller Dot Com i showet - har lovet å hjelpe medskuespilleren sin på veien:

- Han skal få den transplantasjonen! For hver 5 kg han mister, skal jeg miste 0,5 kg, det er en avtale, sier han.

"30 rock" er en av de mest populære seriene på amerikansk fjernsyn for tiden, og andre skuespillere i serien er blant annet Tina Fey og Alec Baldwin.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Til sykehus etter overdose