Frykter at døtrene skal operere brystene

- Jeg er redd for at de skal gjøre samme tabben som meg, sier filmstjernen Denise Richards.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Denise Richards (40) - best kjent for sin rolle i filmen «Wild Things» og som Bond-piken Dr. Christmas Jones i filmen «The World is Not Enough» - har i flere år blitt kåret til en av Hollywoods mest sexy kvinner.

En del av årsaken til oppmerksomheten er silikoninnleggene i brystene, som Denise skaffet seg da hun var 19 år gammel.

Nå hevder hun imidlertid i et blogginnlegg at hun angrer på operasjonen, fordi hun er redd for at hennes to døtre Sam (7) og Lola (6) skal gjøre det samme når de blir eldre.

- Jeg skulle ønske jeg hadde selvtilliten da jeg var 19 til ikke å fikse på brystene mine. Jeg ønsker å oppmuntre døtrene mine til å bli glad i kroppen sin, ha selvtillit og å leve et sunt liv, skriver Richards på sin blogg ifølge nettstedet Contactmusic.

Richards - som fikk døtrene sammen med eks-mannen Charlie Sheen - hevder hun ofte føler seg som en hykler fordi hun blir stylet fra topp til tå når hun skal foran kamera.

- Jeg prøver å forklare dem at det er mammas jobb, men de ser meg få kunstig brunfarge og pedikyr, og det kan være forvirrende. Da kan det være vanskelig å lære dem å ha et sunt syn på kroppen sin.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er rusfri og fullstendig edru

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer