Frykter å dø som Diana

Lady Gaga ser på seg selv om en moderne versjon av prinsessen.

FRYKTER BERØMMELSEN: Lady Gaga tror stjernestatusen kan bli hennes undergang, og er redd for å bli drept av fotografer eller folkemengder.  Foto: All Over Press
FRYKTER BERØMMELSEN: Lady Gaga tror stjernestatusen kan bli hennes undergang, og er redd for å bli drept av fotografer eller folkemengder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden superhiten «Pokerface» har Lady Gaga (25) blitt en av verdens største stjerner, og nå frykter hun at det kan bli hennes undergang.

25-åringen er redd for å ende opp som et av sine største idoler, prinsesse Diana. Briten døde bare 36 år gammel i en tragisk bilulykke, da bilen hun satt i ble jaktet på av paparazzi-fotografer og krasjet i en betongvegg.

- Hun er nesten like gjenkjennelig som Diana var, og fotografer og fans er etter henne på samme måte, sier en kilde nær popstjernen til avisen The Sun.


Ifølge avisen er Gaga nærmest fiksert på den avdøde prinsessen og har til og med skrevet en ny sang om henne. Sangstjernen skal også ha hatt mareritt om å ende opp som Diana.

- Hun frykter at berømmelsen kan drepe henne. Enten at hun bli drept i en biljakt eller at noen gale mennesker skal ta livet av henne.

En av sangerens største hits «Paparazzi» er også inspirert av prinsessens tragiske bortgang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaster klærne i rekordvideo  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer