BLE KJÆRESTER PÅ TV: Jørgen og Katinka fant hverandre i TVNorges "Ungkaren 20 vs. 40" som ble sendt i vinter. Nå er forholdet over. Foto: TVNorge
BLE KJÆRESTER PÅ TV: Jørgen og Katinka fant hverandre i TVNorges "Ungkaren 20 vs. 40" som ble sendt i vinter. Nå er forholdet over. Foto: TVNorge Vis mer

- Fryktelig vondt å såre Katinka

Ungkaren-Jørgen har gjort det slutt...

Publisert
SEHER.NO: Bare en drøy måned etter at "Ungkaren 20 vs. 40"-paret Jørgen Festervoll (30) og Katinka Hellan (21) bekreftet at de var kjærester på Seher.no, og bare uker etter at de igjen vitnet om sin kjærlighet i Se og Hør, er forholdet nå over.

Og det er Ungkaren selv som har gjørt det slutt.

- Det er fryktelig vondt å såre Katinka. Jeg har ikke noe vondt å si om henne. Men jeg har noen forhold bak meg og vet hva som fungerer på sikt, og det tror jeg ikke det ville gjort mellom oss, sier en åpenhjertig Jørgen Festervoll til Se og Hør Weekend.

Og såret, det ble unge Katinka, selv om begge sier de fortsatt er venner.

- Jeg har aldri hatt kjærlighetssorg før, men nå vet jeg hvordan det er. Det er ikke sånn at jeg kan skru av en bryter og glemme dette med en gang, men jeg vet jo det går over, og jeg tror jeg kommer styrket ut av det, sier Katinka, og får en klem til trøst fra Jørgen.

Jørgen fastholder at han ikke har funnet en annen.

- Dette er kun fordi vi er på forskjellige stadier i livet, sier Jørgen til Se og Hør.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vi kalte hverandre ikke kjærester

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer