Scott Disick:

- Fryder seg over Kourtneys kjærlighetsproblemer

Realitystjernens eks spår slutten på Kourtney og hennes nye kjærestes forhold

FORNØYD: Scott Disick skal angivelig storkose seg med ryktene om at eksen Kourtney Kardashian og hennes nye kjæreste skal ha problemer i forholdet. Foto: NYB Scanpix
FORNØYD: Scott Disick skal angivelig storkose seg med ryktene om at eksen Kourtney Kardashian og hennes nye kjæreste skal ha problemer i forholdet. Foto: NYB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at realitystjernen Kourtney Kardashian (39) gikk fra barnefar- og kjæresten, Scott Disick (35), i 2015, har eksen prøvd utallige taktikker for å bli sluppet inn i varmen igjen.

For rundt ett år siden fant derimot Kourtney seg en ny flamme, 14 år yngre Younes Bendjima (25). Scott selv innledet et forhold med unge Sofia Richie (19).

Til tross for at både Kourtney og Scott er tilsynelatende lykkelige i sine nye forhold, har Scott på ingen måte sluppet ekskjæresten helt ut av syne.

Ga aldri opp forholdet

På realityshowet «Keeping up with the Kardashians» ser man blant annet hvordan Scott tidvis strekker seg etter Kourtney ved flere anledninger, og ber om en ny sjanse. 39-åringen har på sin side vært iskald, og gitt sin fulle og hele oppmerksomhet til unge Younes.

Dette har ført til at Scott ved flere anledninger skal ha følt seg trist over at Kourtney har gått videre med livet sitt.

BRUDD: Scott og Kourtney har tre barn sammen, og gikk fra hverandre i 2015. Nå har de begge funnet lykken på ny. Her er de to avbildet sammen med yngstesønnen Reign. Foto: Splash News
BRUDD: Scott og Kourtney har tre barn sammen, og gikk fra hverandre i 2015. Nå har de begge funnet lykken på ny. Her er de to avbildet sammen med yngstesønnen Reign. Foto: Splash News Vis mer

Nå ser det derimot ut til at Scott endelig humrer fornøyd - da han mistenker at forholdet mellom Kourtney og Younes er i ferd med å gå dunken, skal vi tro Hollywood Life.

Vil ha henne for seg selv

Tirsdag publiserte Kourtney et bilde av seg selv i bikini, som raskt høstet en frekk kommentar fra ingen ringere enn trebarnsmoren egen kjæreste.

DailyMail hevder at algerieren skal ha blitt sjalu når Kourtney postet rumpebildet, og at det er derfor han skrev følgende kommentar i kommentarfeltet:

«Er det dette du trenger å vise fram for å få likes?»

don’t be shady, be a lady☀️

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Kommentaren skal angivelig ikke ha falt i god jord hos Kourtney, og Scott følger nå henrykt med fra sidelinjen i håp om at forholdet skal gå i vasken.

TURBULENT FORHOLD: Scott Disick og Kourtney Kardashian har tre barn sammen, og prøvde i lang tid å få forholdet til å fungere. Foto: NTB scanpix
TURBULENT FORHOLD: Scott Disick og Kourtney Kardashian har tre barn sammen, og prøvde i lang tid å få forholdet til å fungere. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dobbeltmoralsk?

Selv om man kan sympatisere med Younes' poeng om å ikke ville dele Kourtney med hele verden, er det ironisk at hans egen Instagram-feed er full av lettkledde bilder av ham selv.

Younes er også modell, og legger stadig ut bilder både med og uten klær.

mauvais garçon

A post shared by Younes Bendjima (@younesbendjima) on

Godter seg

Ifølge Hollywood Life skal Scott Disick uansett tolke den nylige Instagram-kommentaren som et sikkert tegn på at kjærligheten mellom Kourtney og Younes holder på å rakne.

Til tross for at trebarnsfaren er svært lykkelig med kjæresten Sofia, skal ikke det hindre ham i å nyte å se eksens kjærlighetsproblemer.

Kilder hevder dette har å gjøre med at Scott trives i Sofias selskap, men at det å se Kourtney glad med en annen mann driver ham til vanvidd.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTER: Kourtney har funnet lykken med 14 år yngre Younes etter bruddet med Scott. Foto: Splash News
KJÆRESTER: Kourtney har funnet lykken med 14 år yngre Younes etter bruddet med Scott. Foto: Splash News Vis mer

Det er trygt å si at Kourtney nok for alltid vil være «the one that got away» for Scott, noe som kanskje ikke er så rart med tanke på at de deler tre barn sammen, og datet i nærmest 12 år.

Ulike klipp med Kourtney Kardashian etter bruddet med Scott Disick Vis mer

Ferie med barna

Til tross for at Kourtney skal ha blitt irritert over Younes' utbrudd, er det lite sannsynlig at Scott får rett i spådommen sin om et snart brudd.

For rundt to uker siden skrev Hollywood Life om parets romantiske tur til Italia, der Kourtney og Younes med seg barna hennes, og til tider delte flere romantiske kyss.

brb

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

I flere episoder av familiens realityserie er Kourtney klar på at hennes tre barn, Mason (8), Penelope (6) og Reign (3), ikke skal introduseres for eller være mye rundt mennesker hun ikke er sikker på at blir i livet deres.

Med andre ord virker forholdet hennes til Younes både seriøst og stabilt, da barna var med på ferien.

Kourtney skal i tillegg ha blitt inspirert av Justin Bieber og Hailey Baldwins overraskende forlovelse, og går i følge kilder nå rundt med bryllupsplaner på hjernen.

Det virker med andre ord usannsynlig at trebarnsmoren skal kaste det ett år lange forholdet i vasken, på bakgrunnen av en sjalu kommentar fra kjæresten.

LES OGSÅ: - Hun setter stor pris på Scotts nye, unge flamme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer