Frustrerte hjemmesittere

Gjengen fra"Frustrerte fruer" taklet ikke overgangen fra prisdryss til null og niks...

Teri Hatcher, Felicity Huffman, Nicollette Sheridan, Eva Longoria og Marcia Cross gjorde suksess under årets Golden Globe, men har ikke blitt nominert av Emmy-juryen. Foto: All Over Press
Teri Hatcher, Felicity Huffman, Nicollette Sheridan, Eva Longoria og Marcia Cross gjorde suksess under årets Golden Globe, men har ikke blitt nominert av Emmy-juryen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Avvist!

Serien var fjorårets store vinner på den prestisjetunge Emmy-gallaen - med hele femten priser. Men i år ble Teri Hatcher (41), Eva Longoria (31), Marcia Cross (44), Nicolette Sheridan (42) og Felicity Huffman (43) ikke nominert til en eneste pris.

Se og hør listen over årets Emmy-nominasjoner her!

Nå vil jentegjengen bli hjemme, framfor å sole seg i blitzregnet fra fotografene.

- Hvis du ikke blir nominert, har du ingen grunn til å gå. Det er mye forberedelser som skal til, man må komme i form, sminke seg og plukke riktig kjole til slike anledninger, sier en kilde nær skuespillerne til nettstedet Contactmusic.

Den eneste som kanskje vil ta turen til Shrine - auditoriet i Los Angeles den 27. august, er Felicity Huffman, som vant prisen for beste kvinnelige skuespiller i fjor.

- Det er tradisjon for at fjorårets vinner deler ut prisen, så hun vil kanskje dra, men resten kommer definitivt ikke. Det er slitsomt, og hvis du ikke er nominert og alt vil være flaut, hvorfor skal man møte opp, sier kilden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer