«Frustrerte fruer»-stjernen skilles etter seks måneder

Nicollette Sheridan vil ikke gi ektemannen en krone etter bruddet.

SKILLER SEG: Etter seks måneder har lykken brast for Nicollette Sheridan og hennes ektemann Aaron Phypers. Foto: Rex Features
SKILLER SEG: Etter seks måneder har lykken brast for Nicollette Sheridan og hennes ektemann Aaron Phypers. Foto: Rex Features Vis mer

SEOGHØR.NO: Etter en lang rekke med forhold til profilerte Hollywood-stjerner, så skuespilleren Nicollette Sheridan (52) endelig ut til å ha funnet lykken for godt, da hun for seks måneder siden giftet seg med Aaron Phypers.

Bryllupet skal ha blitt gjennomført i hemmelighet.

Men lykken varte ikke. Nå skal paret skilles ifølge nettsiden TMZ.

Nettsiden har fått tak i rettsdokumentene til paret, hvor Nicollette også skriver at hun ikke vil gi ektemannen en krone i økonomisk støtte.

Sheridan er mest kjent for sin rolle som Edie Britt i TV-serien «Frusterte fruer».

Hun har tidligere vært gift med «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin. Hun har også hatt profilerte forhold til artisten Michael Bolton og sangeren Leif Garrett.

Hverken Sheridan eller Phypers har foreløpig kommentert nyheten om skilsmissen.

TV-STJERNER: Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og Teri Hatcher gjorde stor suksess med TV-serien «Frustrerte fruer». Foto: Ap
TV-STJERNER: Nicollette Sheridan, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria og Teri Hatcher gjorde stor suksess med TV-serien «Frustrerte fruer». Foto: Ap Vis mer

Gikk til søksmål mot «Frusterte fruer»-skaper

I 2012 gikk Sheridan til søksmål mot «Frustrerte fruer»-skaperen Marc Cherry.

Hun mente hun hadde blitt usaklig oppsagt i 2009 da hun forlot serien, Sheridan - som spilte Edie Britt i serien før hun overraskende fikk sparken i 2009 at Cherry ved en anledning skal ha slått henne i hodet.

- Jeg er ikke vant til å bli slått. Jeg sa til ham «Du slo meg akkurat i hodet. Det er ikke ok! Det er ikke ok!» sa Sheridan til retten ifølge Radaronline.com.

Med skjelvende stemme skal Sheridan også ha forklart at slaget kom etter en opphetet diskusjon, da hun klaget over en av replikkene hun hadde fått tildelt.

Etterpå skal Cherry ha kommet til Sheridans garderobe og bedt om tilgivelse, og hun fullførte senere innspillingen av den aktuelle episoden.

- Jeg gjorde det fordi jeg er profesjonell, sa hun til retten ifølge Radaronline.com.

Det hele endte med at saken ble avvist og at Sheridan ikke fikk mulighet til noen ny rettssak til tross for flere forsøk.

LES OGSÅ: Sheridan brøt sammen i retten