«Frustrerte fruer»-stjernen skilles etter seks måneder

Nicollette Sheridan vil ikke gi ektemannen en krone etter bruddet.

SKILLER SEG: Etter seks måneder har lykken brast for Nicollette Sheridan og hennes ektemann Aaron Phypers. Foto: Rex Features
SKILLER SEG: Etter seks måneder har lykken brast for Nicollette Sheridan og hennes ektemann Aaron Phypers. Foto: Rex Features Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter en lang rekke med forhold til profilerte Hollywood-stjerner, så skuespilleren Nicollette Sheridan (52) endelig ut til å ha funnet lykken for godt, da hun for seks måneder siden giftet seg med Aaron Phypers.

Bryllupet skal ha blitt gjennomført i hemmelighet.

Men lykken varte ikke. Nå skal paret skilles ifølge nettsiden TMZ.

Nettsiden har fått tak i rettsdokumentene til paret, hvor Nicollette også skriver at hun ikke vil gi ektemannen en krone i økonomisk støtte.

Sheridan er mest kjent for sin rolle som Edie Britt i TV-serien «Frusterte fruer».

Hun har tidligere vært gift med «Lov og rett i L.A.»-stjernen Harry Hamlin. Hun har også hatt profilerte forhold til artisten Michael Bolton og sangeren Leif Garrett.

Hverken Sheridan eller Phypers har foreløpig kommentert nyheten om skilsmissen.

Gikk til søksmål mot «Frusterte fruer»-skaper

I 2012 gikk Sheridan til søksmål mot «Frustrerte fruer»-skaperen Marc Cherry.

Hun mente hun hadde blitt usaklig oppsagt i 2009 da hun forlot serien, Sheridan - som spilte Edie Britt i serien før hun overraskende fikk sparken i 2009 at Cherry ved en anledning skal ha slått henne i hodet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer