«Frustrerte fruer»-stjernen fikk ring på fingeren

- Det tok sin tid, men vi kunne ikke vært lykkeligere.

SKAL GIFTE SEG: Jesse Metcalfe har fridd til kjæresten Cara Santana.  Foto: SipaUSA
SKAL GIFTE SEG: Jesse Metcalfe har fridd til kjæresten Cara Santana. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jesse Metcalfe (37) sjarmerte kvinner verden over som den kjekke gartneren i TV-serien «Frustrerte fruer».

Nå kan 37-åringen imidlertid skuffe sine mange kvinnelige fans, etter han lørdag fridde til kjæresten Cara Santana (31).

Det er nettstedet Us Weekly som avslører at skuespilleren gikk ned på kne da de feiret Caras bursdag under en båttur i Hudson River i New York.

- Det tok sin tid, men vi kunne ikke vært lykkeligere, sier Metcalfe til nettstedet.

Paret ble sammen for over ti år siden, og har bodd sammen siden starten av forholdet.

Saken fortsetter nedenfor.

What a weekend! Meant to get this up yesterday, but was too busy celebrating. HAPPY BIRTHDAY to my baby!!!

Et bilde publisert av Jesse Metcalfe (@realjessemetcalfe)

- Det tok tid før vi forelsket oss

Allerede i 2012 svirret ryktene om at Jesse hadde fridd til Cara, men to år etter avviste han at det stemte. 

- Vet dere hva, jeg er ikke forlovet. Det er en misforståelse. Jeg sverger, sa han den gang, ifølge Contactmusic.com, og fortsatte:

- Det vil ikke si at vi ikke kommer til å bli forlovet eller at vi ikke kommer til å gifte oss. Det virker som det går i den retningen, men ikke ennå, sa han videre. 

Saken fortsetter nedenfor.

STØDIG PAR: Cara Santana og Jesse Metcalfe har vært kjærester i over ti år, men først nå tar de steget videre.  Foto: Splash News
STØDIG PAR: Cara Santana og Jesse Metcalfe har vært kjærester i over ti år, men først nå tar de steget videre. Foto: Splash News Vis mer

Året etter avslørte han at det ikke var kjærlighet ved første blikk for dem:

- Det tok sin tid før vi forelsket oss, men jeg tror det er best i et forhold. Jeg tror at dersom det skjer for fort, dabber det også fort av. Det gikk langsomt og stabilt, sa han til nettstedet Your Tango i 2013, ifølge Us Weekly. 

Skuespilleren har tidligere vært sammen med modell og «Ungkaren»-profilen Courtney Robertson (33) og «Girls Aloud»-sangeren Nadine Coyle (31). 

KJEKKAS: Jesse Metcalfe er best kjent for rollen som den kjekke gartneren, John Rowland, som spilte elskeren til Gabrielle Solis (Eva Longoria) i «Frustrerte fruer». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / TOM, RON / Album
KJEKKAS: Jesse Metcalfe er best kjent for rollen som den kjekke gartneren, John Rowland, som spilte elskeren til Gabrielle Solis (Eva Longoria) i «Frustrerte fruer». Foto: TOUCHSTONE TELEVISION / TOM, RON / Album Vis mer

LES OGSÅ: Selena ber Justin om unnskyldning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer