Felicity Huffman:

«Frustrerte fruer»-stjerna ute av fengsel

Løslatt noen dager før tida.

LØSLATT: Felicity Huffman er nå ute av fengsel, så dager før tida. Foto: NTB Scanpix
LØSLATT: Felicity Huffman er nå ute av fengsel, så dager før tida. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannen måned siden kom dommen mot «Frustrerte fruer»-stjerna Felicity Huffman (56) i den mye omtalte universitetsskandalen.

56-åringen ble den gang dømt til 14 dagers fengsel, en saftig bot på 280 000 kroner og 250 timer samfunnsstraff.

Den 15 oktober startet hun soningen i Federal Correctional Institution i Dublin, California. Nå er hun løslatt.

Løslatt før tida

Mens den opprinnelige dommen lød på 14 dagers fengsel, er stjerna nå løslatt noen dager før, ettersom det nå er helg.

Det melder CBS.

En talsperson for fengselet forklarer til CBS at dette er normal praksis for fanger som er ferdig med sin soning i løpet av helgen.

Saken fortsetter nedenfor.

Det er totalt 50 mennesker som står tiltalt for å ha bestukket opptakskontorer og prøveadministratorer ved eliteuniversiteter rundt om i USA, og Huffman er den første som er dømt i saken.

- Ms. Huffman er forberedt på å sone fengselsperioden som dommer Talwani dømte henne til som en del av straffen mot hennes handlinger. Hun vil avtjene resten av straffen som dommeren ga henne, ett års prøveløslatelse og 250 timers samfunnstjeneste når hun er løslatt, sa Huffmans talsperson i en pressemelding da hun startet soningen, ifølge Variety.

I rettsalen uttrykte hun også at hun skammer seg over det hun har gjort.

- Jeg skammer meg dypt for det jeg har gjort. Jeg tar fullt ansvar og aksepterer hvilken som helst straff du gir meg, sa Huffman, ifølge CNN.

Ny tiltale

Totalt 20 av de tiltalte nekter straffskyld, ifølge nettstedet Time. Blant disse er «Full House»-stjerna Lori Loughlin (55) og ektemannen Mossimo Giannulli (56).

Tiltalen mot ekteparet var i utgangspunktet konspirasjon for å begå svindel, før den i april ble utvidet til å også omfatte hvitvasking. I går ble det kjent at Louhglin, hennes ektemann og ti andre nå også er tiltalt for å ha inngå et forbund om å bestikke offentlige tjenestemenn.

LES OGSÅ: NRK-profil Kristin Johnson er død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer