Felicity Huffman:

«Frustrerte fruer»-stjerna i fengsel

Skal sone dom på 14 dager.

<strong>SONER:</strong> Felicity Huffman startet tirsdag soninga etter å ha blitt dømt for en måned siden. Foto: NTB Scanpix
SONER: Felicity Huffman startet tirsdag soninga etter å ha blitt dømt for en måned siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en måned siden kom dommen mot «Frustrerte fruer»-stjerna Felicity Huffman (56) i den mye omtalte universitetsskandalen. 56-åringen ble den gang dømt til 14 dagers fengsel, en saftig bot på 280 000 kroner og 250 timer samfunnsstraff.

Det er totalt 50 mennesker som står tiltalt for å ha bestukket opptakskontorer og prøveadministratorer ved eliteuniversiteter rundt om i USA, og Huffman er den første som er dømt i saken.

Og nå er hun i fengsel. Det bekrefter en talsperson for skuespilleren overfor en rekke amerikanske medier.

- Felicity Huffman registrerte seg i dag for å sone ved Federal Correctional Institution i Dublin, California, sier talspersonen i en pressemelding, ifølge Variety.

- Ms. Huffman er forberedt på å sone fengselsperioden som dommer Talwani dømte henne til som en del av straffen mot hennes handlinger. Hun vil avtjene resten av straffen som dommeren ga henne, ett års prøveløslatelse og 250 timers samfunnstjeneste når hun er løslatt, heter det videre.

DØMT: Felicity Huffman er dømt i universitetsskandalen. Dagbladets USA-korrespondent Vegard Kristiansen Kvaale forklarer saken. Video: NTB Scanpix og Dagbladet Vis mer

Luksuriøst fengsel

Ifølge magasinet skulle stjerna etter planen starte soninga 25. oktober, men er altså allerede nå i fengsel. Ifølge Daily Mail sitter stjerna i Federal Correctional Institution i Dublin, et fengsel som skal være det nærmeste til familien hennes i Los Angeles.

Huffman kan ta i mot besøk på lørdager og søndager, men bare mellom åtte og to på formiddagen.

Dette er et av fire føderale fengsler hvor det kun er kvinnelige fanger. Ifølge nettstedet omtales fengselet som «Chateau Dublin» da det skal være langt mer luksuriøst enn andre fengsler.

Likevel er det en del regler stjerna må følge. Blant annet må hun være i seng innen klokken ti hver kveld, og ha reid opp senga innen halv sju om morgenen.

Det er forventet at Huffman vil sone alle 14 dagene hun er dømt til da det ikke er noen mulighet for å slippe ut tidligere dersom man soner en dom på mindre enn et år.

LES OGSÅ: Sexliv-episode fjernet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer