«Frustrerte fruer»-skuespiller er død

Kjendiskondolansene strømmer inn etter at Lupe Ontiveros tapte kampen mot kreften.

VANT EMMY: Her er Lupe i rollen som Juanita Mama Solis i «Frustrerte Fruer». Den vant hun Emmy-pris for i 2005. Foto: All Over Press
VANT EMMY: Her er Lupe i rollen som Juanita Mama Solis i «Frustrerte Fruer». Den vant hun Emmy-pris for i 2005. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hun har spilt hushjelp mer enn 150 ganger, og er også kjent fra store filmer som «Selena» og «Livets lyse side». Fredag døde skuespilleren Lupe Ontiveros, 69 år gammel, etter å ha tapt kampen mot leverkreften.

- Jeg er utrolig lei meg etter nyhetene om Lupes bortgang. Jeg har verdsatt arbeidet hennes gjennom årene. Hun var en flink skuespiller, og jeg kommer aldri til å glemme arbeidet vårt i «Selena» sammen. Hun vil bli savnet, sier Jennifer Lopez på sin egen hjemmeside.


Lopez spilte latinosangeren «Selena», som ble drept av Yolanda Saldivar, spilt av Lupe i filmen fra 1997. Lupe har også vunnet Emmy for sin gjesterolle i «Frustrerte fruer», som gikk på TV 2.

Også Eva Longoria mottar nyheten med stor sorg.

«Jeg er i dyp sorg etter å ha mottatt nyheten om at min nære venn Lupe Ontiveros har gått bort. Hun var mer enn en kollega for meg, hun var familie. Mitt hjerte er med din familie, Lupe», skriver Longoria på Twitter.

«I dag forsvant en fantastisk humanitær forkjemper, mor og skuespiller. Lupe Ontiveros var en enestående menneskelig skatt», skriver Edward James Olmos.

Lupe kjempet for rettighetene til latinamerikanske skuespillere i karrieren sin. Blant annet var hun kritisk til de begrensede jobbmulighetene de fikk.

- Stafettpinnen har blitt gitt fra svarte til latinamerikanske skuespillere, når det gjelder de stereotypiske rollene i Hollywood. Jeg er stolt over å ha representert arbeidskraften i dette landet, og har spilt hver eneste av hushjelprollene mine med sjel og hjerte, sa hun til New York Times i 2002. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Teri hatcher - Teris lange lokker er borte  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer