Orson Bean:

«Frustrerte fruer»-skuespiller døde i tragisk ulykke

Ble 91 år gammel.

DØD: Skuespilleren Orson Bean er død. Han ble 91 år gammel. Foto: NTB Scanpix
DØD: Skuespilleren Orson Bean er død. Han ble 91 år gammel. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren Orson Bean er død, 91 år gammel. Det skriver en rekke internasjonale medier, deriblant ABC News.

Bean ble påkjørt av to bilister i Los Angeles da han skulle krysse en vei, opplyser politiet i Los Angeles til nyhetskanalen. Bean døde som følge av påkjørselen.

Bean skal ha gått rundt i Venice-området i Los Angeles da ulykken inntraff. Det skal ikke ha vært noe fotgjengerfelt der 91-åringen krysset veien.

Bean skal først ha blitt truffet av én bil, og deretter av enda et kjøretøy, opplyser politiet, ifølge ABC News. Begge sjåførene skal ha blitt værende på stedet etter den tragiske ulykken.

Ifølge lokale myndigheter døde 91-åringen på stedet.

SKUESPILLER: Bean spilte blant annet i «Frustrerte fruer». Foto: NTB Scanpix
SKUESPILLER: Bean spilte blant annet i «Frustrerte fruer». Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kjent skuespiller

Bean var en berømt skuespiller, og har spilt i en rekke filmer og TV-serier siden han startet karrieren på 1950-tallet. 91-åringen har medvirket i serier som «Ally McBeal», «Will & Grace» og «How I Met Your Mother».

Han har også hatt en rekke mindre roller i serier som «Modern Family» og «Grace and Frankie».

SPILTE SAMMEN: Bean spilte rollen som Roy Bender i «Frustrerte fruer». Her sammen med Kathryn Joosten under innspilling. Foto. NTB Scanpix
SPILTE SAMMEN: Bean spilte rollen som Roy Bender i «Frustrerte fruer». Her sammen med Kathryn Joosten under innspilling. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Det er nok mange som også husker Bean for hans rolle som Roy Bender i den svært populære serien «Frustrerte fruer», som rullet over TV-skjermene fra 2004 til 2012.

Han spilte i den kjente serien fra 2009 til 2012. Karakteren hans i serien var sammen med den nysgjerrige naboen Karen McClusky, som ble spilt av skuespilleren Kathryn Joosten, som gikk bort i 2012.

Bean etterlater seg kona Alley Mills, som han giftet seg med i 1995. Han etterlater seg også fire barn, fra tidligere ekteskap

LES OGSÅ: De ugyldige Hollywood-ekteskapene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer