- «Frustrerte fruer» legges ned

Den populære TV-seriens dager ser ut til å være over for godt.

<strong>OVER OG UT?:</strong> Eva Longoria, , Felicity Huffman, Marcia Cross og Teri Hatcher kan snart ha laget intriger i TV-serien «Frustrerte fruer» for siste gang. Foto: Stella Pictures
OVER OG UT?: Eva Longoria, , Felicity Huffman, Marcia Cross og Teri Hatcher kan snart ha laget intriger i TV-serien «Frustrerte fruer» for siste gang. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Frustrerte fruer»-skuespillerene Eva Longoria, Teri Hatcher, Felicity Huffman og Marcia Cross skal være rystet etter å ha fått beskjed om at den kommende sesongen av den populære TV-serien vil bli den siste.

Ifølge nettsiden Deadline.com kommer TV-kanalen ABC søndag til å komme med en offisiell kunngjøring, men flere av de involverte skal allerede ha fått beskjed om at livet i Wisteria Lane vil ta slutt etter det som blir den åttende sesongen.

Nyheten skal ha kommet som en overraskelse på skuespillerne, fordi sjefsprodusent Marc Cherry tidligere har uttalt at han ønsket å lage ni sesonger, og alle hovedrolleinnehaverne hadde bundet seg til være med ett år til.

Serien - som i Norge sendes på TV 2 - har vært en seersuksess både i USA og internasjonalt, siden premieren i 2004, og gjort flere av de faste skuespillerne til store stjerner.

Det er foreløpig ikke kjent hva som skal være begrunnelsen for kanselleringen.

I 2010 fikk imidlertid TV-serien en ripe i lakken, da en av de faste skuespillerne, Nicollette Sheridan, fikk sparken, og senere anmeldte produsent Marc Cherry for å ha slått henne i fjeset.

TV-kanalen ABC har foreløpig ikke kommentert påstandene om at serien vil bli lagt ned.

 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tjener 45 000 i minuttet på å være «Frustrerte fruer»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer