- Frustrert over hvordan kroppen forandret seg

«71 grader nord»-vinner Birgitte Hustad Vinjevoll mener hun så ut som en kjegle.

BAR TUNGT: - Det opptok meg en del etter at finalen var over. Jeg måtte ikke trene og bære så mye slik at musklene forsvant litt i lårene og rumpa, sier Birgitte Hustad Vinjevoll, som i «71 grader nord» bar sin egen kroppsvekt i 13 timer. Foto: Matti Bernitz / TVNorge
BAR TUNGT: - Det opptok meg en del etter at finalen var over. Jeg måtte ikke trene og bære så mye slik at musklene forsvant litt i lårene og rumpa, sier Birgitte Hustad Vinjevoll, som i «71 grader nord» bar sin egen kroppsvekt i 13 timer. Foto: Matti Bernitz / TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag ble det klart at Birgitte Hustad Vinjevoll (23) er vinner av hørstens «71 grader nord». 23-åringen var i den siste episoden så nær kollaps som det er mulig å komme etter å ha båret en ryggsekk like tung som henne selv i 13 lange timer. 

Til VG legger hun heller ikke skjul på at nettopp det satte spor i kroppen hennes.

- Jeg var så frustrert over hvordan kroppen hadde forandret seg, jeg så ut som en kjegle! Det opptok meg en del etter at finalen var over. Jeg måtte ikke trene og bære så mye slik at musklene forsvant litt i lårene og rumpa, samtidig hadde jeg mistet en del muskler på overkroppen, sier Vinjevoll til avisen.

Den unge sykepleierstudenten fra Ørsta måtte trene seg tilbake til «det normale», avslører hun.

- Jeg måtte justere litt, men etter hvert har jeg gradvis gått tilbake til normal kroppsform, forteller «71 grader nord»-vinneren til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg gikk inn i et sjokk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer