SINGEL IGJEN: I forrige uke ble det kjent at Khloe Kardashian og ektemannen skilles etter fire år.  Foto: FameFlynet
SINGEL IGJEN: I forrige uke ble det kjent at Khloe Kardashian og ektemannen skilles etter fire år. Foto: FameFlynetVis mer

Frustrert over falske kjærlighetsrykter

Khloe Kardashian benekter at hun har funnet lykken på ny under én uke etter at skilsmissen ble kjent.

SEOGHØR.NO: Forrige helg kom beskjeden om at reality-babe Khloe Kardashian (29) og ektemannen Lamar Odom (34) hadde tatt ut skilsmisse etter fire år som mann og kone.

Og kort tid etter bruddet var et faktum begynte ryktene å svirre om at Khloe hadde forelsket seg på nytt - i baseball-spiller og Rihanna-eks Matt Kemp (29).

Men på sin egen Twitter-konto benekter Khloe ryktene:

 

De to har vært gode venner lenge, og han har den siste tiden også vært Khloes personlige trener. Mamma Kris Jenner (56) er stor fan av den staute baseball-spilleren:

- Han er en familievenn. Vi bor alle i samme nabolag, og ser hverandre derfor ofte. Han er en bra kar som vi beundrer, men han og Khloe er bare gode venner. Det er det, fortalte hun til People denne uken.

SKILLES: NBA-spiller Lamar Odom og TV-personlighet Khloe Kardashian har gått hvert til sitt. Foto: Getty Images Entertainment/Getty Images/All Over Press
SKILLES: NBA-spiller Lamar Odom og TV-personlighet Khloe Kardashian har gått hvert til sitt. Foto: Getty Images Entertainment/Getty Images/All Over Press Vis mer

Ifølge en kilde HelloMagazine har snakket med har det ikke falt Khloe inn å begynne å lete etter noen ny mann:

- Khloe er knust, og å begynne å date igjen er det siste hun tenker på.

Nettstedet skriver videre at 29-åringen, i tillegg til å få beholde alle gavene hun har fått av Lamar mens de to var sammen - deriblant forlovelsesringen til 6 millioner kroner, også beholder huset de to delte.

Det er verdt 25 millioner kroner ifølge nettstedet, og var der reality-serien Khloé & Lamar ble spilt inn. Men ifølge en kilde nettstedet har snakket med ønsker ikke 29-åringen å bli boende i huset stort lenge:

- Hun har lett etter nye boliger i det skjulte, som hun etterhvert kan kalle sitt eget hjem.