Frustrert forfatter

Felicity Huffman viser nye sider. Om de er bedre enn dem hun allerede viser på TV-skjermen gjenstår å se.

LANGT FRA FRUSTRERT: Felicity har tjent seg søkkrik som Lynette Scavo i "Frustrerte fruer". Nå kommer hun mest sannsynlig til å innkassere enda flere store summer. Foto: Stella Pictures
LANGT FRA FRUSTRERT: Felicity har tjent seg søkkrik som Lynette Scavo i "Frustrerte fruer". Nå kommer hun mest sannsynlig til å innkassere enda flere store summer. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Et kapittel for seg!

SEHER.NO: Vi kjenner Felicity Huffman (44) best som en desperat kone i karakteren Lynette Scavo i "Frustrerte fruer". Nå har hun sammen med filmprodusent Patricia Wolff skrevet en håndbok til gutter som ønsker å bli bedre kjærester (og til kvinner som håper å forandre dem).

LES HER: Kampusch saksøker avis

En eller annen gang i løpet av livet møter alle menn, enten de er playere, nerder eller mammagutter, en jente som får dem til å innse at de vil bli kjæresten hennes. En god kjæreste. Problemet er at hvis han ikke har fått ordentlig opplæring på forhånd (av en tidligere kjæreste, en søster eller mor) vet han mest sannsynlig ikke hvordan han skal få det til.

Felicity og Patricia kommer derfor med redningen i håndboken: "A Practical Handbook for the Boyfriend: For Every Guy Who Wants to Be One/For Every Girl Who Wants to Build One".
Den er fylt med humor, groviser og sunn fornuft.

LES OGSÅ: Douglas lå med nazist

Boka kommer selvfølgelig til å bli kjøpt av jenter som tilfeldigvis glemmer den hos sin kjære og håper han tar hintet.


Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer