Frustrert Felicity

Felicity Huffmann innrømmer at det ikke er lett å oppdra to jenter i Hollywood.

FORELDRE: Felicitys kollega Marcia Cross ble denne uken mamma til to jenter. Mon tro om Huffman ikke har et par ting å lære Cross? Foto: TV2
FORELDRE: Felicitys kollega Marcia Cross ble denne uken mamma til to jenter. Mon tro om Huffman ikke har et par ting å lære Cross? Foto: TV2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Felicity Huffman (44) er både en "Frustrert frue" og mamma til to, Sofia Grace (6) og Georgia Grace (4).

I magasinet Redbook snakker hun nå ut om alle bekymringene det å la døtrene vokse opp i Hollywood medfører.

- Her om dagen ropte seksåringen "Æsj! Bena mine ser feite ut!". Og jeg bare tenkte "Herregud. Vi må flytte til Canada!".

LES OGSÅ: Felicity blir frustrert forfatter

- "Men det er ikke sant. Bena dine er vakre og du har en sterk kropp. Du er atletisk og sunn, og det er det du vil være," sa jeg. Så fortalte jeg henne at jeg elsker kroppen min - og det beste var at jeg virkelig mente det!

I slutten av intervjuet forteller hun at hun ikke har lært mye om det å være mamma fra rollefiguren Lynette, som hun spiller i "Frustrerte fruer".

- Men det har hjulpet meg å forstå hvor vanskelig det kan være. Jeg er glad manusforfatteren forstår at det ikke er lett for kvinner.

Felicity har døtrene sammen med "Fargo"-stjernen William H. Macy (56), som hun giftet seg med i 1997.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer